Magazin > VIP
11071 ogledov

To naša nekdanja voditeljica počne danes

Katarina Matejčič Bloomberg Adria
Priljubljena novinarka in voditeljica ni dolgo zdržala brez mikrofona.

Katarina  Matejčič je bila dolga leta del ekipe Financ in oddaje 24 ur, do nedavnega pa prvo ime programa Bloomberg Adria. Dokler ni v začetku avgusta razkrila, da se od novinarskega poklica poslavlja in začenja novo poslovno pot. Danes se ukvarja s poslovnim svetovanjem, kar zajema svetovanje na področju pospeševanja prodaje, finančno svetovanje, strateški marketing in pomoč zagonskim podjetjem. V tem združuje znanje, ki ga je pridobila tako z akademsko izobrazbo kot tudi z dvajset leti novinarskega poročanja o gospodarskih in finančnih trgih.

Nekdanja novinarka, urednica in voditeljica ima svet gospodarstva in financ v mezincu, zato je bil naslednji korak logična izbira. Kljub lastnemu poslu pa je bila vesela, ko je dobila še to ponudbo ...  "Podkasti - ena od mojih novih dejavnosti, odkar sem mlada, hm hm, vsekakor pa nadobudna podjetnica. In predvsem odgovor vsem, ki so me spraševali, ali pogrešam televizijo. Je ne, ampak tudi presedala mi ni. Zato ob ponudbi Slovenian business cluba nikakor nisem oklevala in sem z veseljem sprejela nov izziv," je konec oktobra sporočila na Instagramu in razkrila delček svojega prvega podkasta, v katerem je gostila Joca Pečečnika. Poleg podkastov vodi tudi prireditve. 

Sicer pa se lepotica ni prvič podala na samostojno poslovno pot, pred časom je vložila tudi v kozmetični posel, a je svoj delež kasneje prodala, kot je za Žurnal24 razkrila v intervjuju aprila lani"Podjetništvo sem tako izkusila tudi v praksi in ugotovila, da je milijon stvari, na katere je treba misliti in jih urediti. Šlo je v resnici precej dobro, vendar pa sva imeli na posel različne poglede, zato je bila prodaja najboljša odločitev," je povedala takrat.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice