Magazin > VIP
31634 ogledov

To si je kraljica v resnici mislila o poročni obleki Meghan Markle

poroka, meghan markle Epa
Ni bila ravno navdušena, to je razlog ...

Po navedbah kraljevega vira kraljica ni bil navdušen nad idejo, da bi Meghan na poroki s Harryjem leta 2018 nosila popolnoma belo obleko. "Kraljica je bila presenečena, da je Meghan na svoj poročni dan nosila čisto belino," je vir povedal Katie Nicholl v knjigi The New Royals. "Morda gre za generacijsko stvar, vendar je kraljica verjela, da če ste že bili poročeni, na svoji drugi poroki nosite umazano belo, kot je je storila vojvodinja Cornwallska." Za Meghan to namreč ni bil prvi zakon, kot je znano, je bila od leta 2011 do leta 2013 poročena s Trevorjem Engelsonom

Na koncu je bila kraljica Elizabeta sicer zadovoljna s tem, kako je poroka potekala, kljub Meghanininem izboru obleke, vendar pa je obžalovala, da se nevesta pred slovesnostjo ni pobotala s svojim odtujenim očetom Thomasom Marklom.

"Imela je občutek, da bi morala Meghan urediti stvari s svojim očetom in da bi moral Harry pred poroko  srečati Thomasa," je družinski prijatelj povedal Nichollovi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice