Magazin > VIP
54656 ogledov

To so znamenja, ki jih znani Slovenki pušča pokojni mož

Nina Grilc Youtube
Verjamete v to?

Voditeljica Lea Mederal Gams je v svoji oddaji Potep z Leo gostila Nino Grilc, s katero sta med pohodom na Lipanski vrh opravili enega najbolj iskrenih intervjujev. Pevka in vdova pokojnega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca je odkrito spregovorila tudi o tragični izgubi. Ko je novembra 2021 izgubila soproga, je bila visoko noseča z njunim tretjim otrokom. Razkrila je, da ji je ob prvem šoku zelo pomagala ginekologinja, s katero sta izvajali posebne meditacije. 

Nina danes nadaljuje Markovo zapuščino, z otroki še vedno večino časa preživijo na prostem, ob športih, ki jih je oboževal, pozimi je to seveda bordanje. Zdi se ji, da so na ta način najbolj povezani s pokojnim soprogom in očetom ter da je narava in bordanje najboljša možna terapija. Z Leo pa je spregovorila tudi o tem, na kakšen način je še vedno povezana z Markom. "Nekako se mi zdi, sploh v povezavi z Markom, nemogoče, da neka energija kar izgine. Na nek način sem se tudi naučila kot malo čutiti ta njegov namen in prisotnost, ali s tem, kar nam je pustil ali na drugačen način. Puščam si odprta vrata za vse, ker konec koncev mislim, da v življenju ni treba biti omejen," pravi Nina.

Na poti na Lipanski vrh sta dekleti opazili malo večjo mlako v obliki srca, ki so jo pohodniki okrasili s kamni in Nina je razkrila, kako si po smrti moža interpretira naključne simbole srca: "Vedno me najdejo ti srčki in si jih vzamem tako, da so to sporočilca od Mareta." 

 

Komentarjev 1
  • 4krogci 14:15 07.november 2023.

    Hudo model vsako noc k si njegova vdova zamisli kam bo sla afne guncat ustane od mrtvih in gre ob to pot postavlat neke srcke…. Se malo pa bomo zacel bralci mislt, da se je model nacrtno fentu, da se ...prikaži več resu zene, glede na take clanke 😖😖

Sorodne novice