Magazin > VIP
52694 ogledov

V takšnega lepotca je zrasel sin Pike Božič in Dejana Kontreca

Dejan in Tai Kontrec Mediaspeed
Po stopinjah slavnega očeta ...

Pika Božič in Dejan Kontrec sta bila nekoč eden naših najbolj znanih zvezdniških parov. Pika je osvajala glasbene odre, Dejan pa hokejske medalje. V zakonu sta se jima rodila hčerka in sin, a njuna družinska pravljica ni trajala večno. Po ločitvi sta oba našla novo ljubezensko srečo, Pika s partnerjem Andrejem Slaparjem, s katerim sta zvezo okronala z rojstvom hčerke, Dejan pa z voditeljico Nino Osenar, s katerim imata sina Marlona, ki je lani vstopil v prvi razred. 

Medtem pa je Dejanov starejši sin Tai zrasel v uspešnega in postavnega športnika, ki se prav tako kot oče ukvarja s hokejem. Septembra je Pika za revijo Lady potrdila, da se je Tai odpravil čez lužo, v ZDA, in sledil očetovi karieri, saj je pred kratkim podpisal pogodbo s klubom, ki igra v ligi NA3HL. To je mladinska hokejska liga stopnje III., pogodbo pa je podpisal za ekipo New Hampshire Mountain Kings. V pretekli sezoni je za finski klub KJT Haukat na 35 tekmah dosegel 39 točk.

17-letnik pa v hokeju rad uživa tudi kot gledalec, nedavno je z očetom Dejanom, danes generalnim sekretarjem Hokejske zveze Slovenija, obiskal prijateljsko tekmo med Slovenijo in Avstrijo. 

Komentarjev 6
 • Avatar Tone Murgelj
  bumbar11 17:29 18.april 2024.

  @www, če bi jo dobro obdeloval, ne bi bila tako depresivna? Ata je najbrž že malo odslužen!?! Se ti ne zdi????

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 11:22 18.april 2024.

  Lepotec? Očitno se je pojem lepote zelo spremenil v zadnjih letih!

 • www 07:54 18.april 2024.

  Kontrec? A to je isti kontrec ki zdaj obdelujo uno depresivno bejbo, kaj je že... ?

Sorodne novice