Magazin > VIP
5622 ogledov

Vdova Marka Grilca si je privoščila nekaj dni brez otrok v raju

Nina Grilc Instagram
Še naprej nadaljuje projekte, ki jih je ustvarjal njen pokojni soprog.

Pevka, podjetnica, športnica in mamica treh otrok Nina Grilc je na Instagramu pokazala, kako se je za nekaj dni odklopila od obveznosti in uživala v rajskih dogodivščinah na Fidžiju. Ko pa je prišla nazaj, je bilo, kot da nikoli ne bi odšla. Je to znano še kateremu staršu?

Čeprav je Nina v raju uživala v številnih športnih dejavnostih in dih jemajoči naravi, pa se je v bistvu udeležila srečanja ustvarjalcev video vsebin enega najbolj znanih ponudnikov video tehnologije na svetu. Z njimi je sodeloval že njen pokojni soprog, naš vrhunski deskar na snegu Marko Grilc. Nina je po njegovi smrti, leta 2021, ko je bila noseča z njunim tretjim otrokom, moč našla tudi v tem, da nadaljuje njegovo zapuščino.

To počne na različne načine, najpomembnejši je zagotovo ta, da z otroki še vedno čim več časa preživijo na snegu. Nina tudi večkrat letno organizira športne dneve za družine, v spomin na pokojnega Marka, in sicer ob športih, ki jih je imel najrajši, to so bordanje, kolesarstvo in skejtanje. Hkrati pa je tudi ohranila sodelovanja s poslovnimi partnerji, s katerimi je sodeloval Marko. A ne le to, ponovno je obudila tudi svojo pevsko kariero, več o tem TUKAJ. Da zmore slalomirati med materinstvom, poslom in pevsko kariero, pa se nikoli ne odpove rutini, ki ji daje moč za vse obveznosti, to je vsakodnevna jutranja vadba.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:18 16.november 2023.

    Punca si sama čisto dobro reklamo dela, zato ni potrebe po tem, da ji mediji namenjate čas. Dobro se znajde, samo kaj bo, ko bo influensanje šlo v pozabo, punca pa brez, da bi znala kaj konkretno delati. A ja, ...prikaži več saj ji bodo kaj finega preko vez in poznanstev našli.

  • Grof 10:38 16.november 2023.

    Servisira menjalnike s pretrdo ročko

  • atamama 10:32 16.november 2023.

    Ni mi jasno ali avtor prispevka ''žaga'' to vdovo ali pa je njegova skrita simpatija. Pri vseh ''flauzah'' ste ravno njo postavili za ''paradnega konja''. Če bi se malo novinarji potrudili bližje k resnici bi morda pisanje spremenili ker ''licemerstvo'' ...prikaži več je prirojena lastnost človeka ko si hoče dobiti koristi, kajne?

Sorodne novice