Magazin > VIP
55622 ogledov

Vdovec Simone Weiss: "Vedela je, da ne bom zmogel sam"

simona weiss Mediaspeed.net
19. decembra je minilo 8 let od zadnjega slovesa naše pevke Simone Weiss, ki so jo oboževalci okronali za večno kraljico ljudskih src.

Za njo so ostali danes 60-letni soprog Goran Šarac in sinova. Na vse tri bi bila Simona zagotovo zelo ponosna. Starejši sin (31) je pred letom dni postal očka in živi srečno družinsko življenje, mlajši (21) pa že več let živi in študira na Danskem. Goran pravi, da si večje sreče kot starš ne bi mogel želeti, kot to, da sta otroka samostojna in srečna.

Novo srečo pa je spoznal tudi Goran, in sicer z življenjsko sopotnico Jana, s katero sta par že nekaj let in ki mu je pomagala, da se je po žalovanju in nekajletni depresiji ponovno postavil na noge in kakor pravi, vrnil v življenje. To je bila tudi ena od Simoninih poslednjih želja. "Poznala me je od otroških let, zato je vedela, da sam zelo težko funkcioniram v realnem življenju. Tega v času, ko je bila že hudo bolna, nisem želel poslušati, takrat se raje izogneš tovrstnim pogovorom, ne želiš slišati, kaj si zate želi, ko je ne bo več, danes pa to jemljem kot njen blagoslov najini zvezi z Jano," je Šarac povedal za Žurnal24. 

Goran še vedno deluje kot glasbeni producent in pa kot direktor Ohridskega festivala, zato z Jano (na fotografiji spodaj) veliko časa preživita tudi ob Ohridskem jezeru. 

Goran Šarac | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 3
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 11:12 22.december 2023.

    @aqua, hčerka je menda zrasla v tvoji glavi!?! V članku sta omenjena samo 2 sinova. Tudi sicer nisem nikoli nikjer zasledil, da bi imela 3 otroke.

  • Aqua 22:56 21.december 2023.

    Kakor vem, sta imela dva sinova, in ne ene hčerke. Pa mislim da se nista poznala od otroških let. Spoznala naj bi se od enih lepotnih tekmovanj pokojne g. Simone.

  • Boris 09:35 21.december 2023.

    Nobenemu od nas nič od tega ni treba vedet. Čisti marketing.

Sorodne novice