Magazin > VIP
88911 ogledov

Vdovec Simone Weiss ob veliki življenjski prelomnici

simona weiss Studio Gong
Nedavno bi 60 let praznovala pokojna Simona Weiss, te dni pa jih je slavil njen vdovec Goran Šarac, ki tako vstopa v sedmo desetletje.

"Tudi ta slavnostni dan se končuje. Zahvaljujem se za čestitke in lepe želje vsem prijateljem in dobrim ljudem. Vstopam pogumno skozi vrata po poti, ki me pelje v sedmo desetletje, ker je zmanjkalo velikih in pametnih besed, bom citiral Tomaža Domicelja. 'Življenje je lepo, če ga živiš. Tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš. Življenje je lepo, če ga živiš. Tako kot ponuja se samo in ne da drugega želiš'," je glasbenik Goran Šarac za svoj 60. rojstni dan zapisal na Facebooku. 

Za Žurnal24 je povedal, da večje praznovanje še pripravlja, ker je njegov dan padel sredi tedna, zato je zaenkrat slavil le v krogu družine. "Pri mojih letih se zavedaš, da si minljiv, v zadnjih desetih letih je odšlo veliko mojih prijateljev. Zavedaš se, da je čas odmerjen in da ni več časa za iskanje samega sebe oziroma na čakanje, da se bo nekaj zgodilo. Tako živim na polno vsak dan, iz dolgoročnega načrtovanja, načrtujem življenje iz dneva v dan," pravi Goran, ki je po smrti soproge Simone Weiss oporo našel v partnerki Jani, za katero pravi, da je njegova življenjska energija.

Če bi bila še živa, bi nedavno 60 let praznovala tudi njegova pokojna soproga. Goran se ji je ob tem jubileju poklonil s tem, da je posnel priredbo njene priljubljene skladbe, ki jo je tokrat zapela Darja Gajšek. Simona je po težki bolezni umrla leta 2015, za sabo je pustila moža in dva sinova.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 5
Sorodne novice