Magazin > VIP
78981 ogledov

Tako se je znana Slovenka ponorčevala iz Golobovega videa

Robert Golob Instagram
Domiselno ...

Video, ki ga je Robert Golob ta teden objavil na družbenih omrežjih, dviguje veliko prahu. Gre za spontani posnetek pogovora med Ano Roš in premierjem, ko ji ta čestita za tri osvojene Michelinove zvezdice. Številni pa so se obdregnili ob to, da je bil ta spontani pogovor posnet in njegova objava dobro načrtovana. To je o tej potezi Golobove ekipe včeraj povedal strokovnjak za komuniciranje, kreativni direktor, pisatelj in predavatelj Aljoša Bagola.

Eva Kljun, igralka in strokovnjakinja za odnose, ki smo jo lahko spremljali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled, pa je šla še korak dlje in na omenjeni video posnela parodijo. Uporabila je dele premierjevega posnetka in jih izrezala tako, da je videti, kot da ji čestita za uspešen zaključek magistrskega študija. Ob koncu videa ga Eva celo povabi na praznovanje in za zadnji kader uporabi Golobove besede: "Zmenjeno". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ostrouska (@ostrokljun)

Eva je sicer uspešna imitatorka in gledališka ustvarjalka, s tem se ukvarja tudi profesionalno, del svojega ustvarjanja pa je zelo uspešno prenesla tudi na Instagram. Zelo popularna je njena spletna rubrika Skrivnosti, kjer ji Slovenci in Slovenke pošiljajo svoje skrivnosti, ona pa jih hudomušno komentira. Njen profil ima že skoraj 30 tisoč sledilcev. Eva je v preteklost sodelovala tudi s TV Slovenija, kjer je ustvarjala komične skeče za eno izmed razvedrilnih oddaj, znana pa je tudi po komičnem liku Marja Zmosta, ki ga je upodabljala na Radiu Robin. 

Komentarjev 41
  • Kmodri 21:42 22.september 2023.

    Mi ne marmo propagande! Pa naj bo Golobova ali Princa Teme!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 19:59 22.september 2023.

    Lepo da ji je cestital, se lepse pa je bilo nam, ko smo bili v Gostilni Frank postrezeni kraljevsko. Hvala Ana in se veliko uspesnih dni v kuhinji !

  • denis4 18:34 22.september 2023.

    https://myprofitland.com/game/Denoman76 bravooooo politiki tukaj

Sorodne novice