Magazin > VIP
13783 ogledov

Vrača se Miha Šalehar

Miha Šalehar Mediaspeed
In to z legendarno oddajo ...

Na radijske valove se z oktobrom vrača Miha Šalehar. Na Val 2020 se bo z legendarno oddajo Toplovod vrnil kot zunanji sodelavec. Poleg Toplovoda pa pripravlja še en projekt, to bo podkast, ki bo prav tako predvajan v okviru Radia Slovenija. "Toplovod sem dolžan še eno sezono, končal sem namreč z 19. Podkast pa sem si tako ali tako želel ustvarjati in zakaj ga ne bi v okolju, v katerem sem se vedno dobro počutil," je povedal za Žurnal24.

Miha se bo na radio vrnil le s tema dvema projektoma. Toplovod bo na sporedu ob torkih zvečer, prva oddaja nove sezone bo predvajana 9. oktobra, sicer pa ima Šalehar polne roke dela tudi z drugimi posli. "Dejaven sem še na drugih frontah, v turizmu, kmalu pa izide tudi nova knjiga," še dodaja. Pred leti se je namreč "zasidral" na Robidišču, kjer ima hišo in namestitve, trenutno pa je v postopku pridobivanja dovoljenj za ponovno vzpostavitev priljubljenega trail centra, ki ga je v začetku leta zaradi legalnih zapletov začasno zaprl. 

"Zgodila se je stokrat slišana podalpska zgodba z arhetipskim junakom, ki se je odločil, da bo iz male vasi izgnal sovražnike robid – krave s teleti in Ljubljančane s kolesi. Sledila je šentflorjanska hibridna vojna: stampedo ovajanja, inšpekcij, zašankarskih dezinformacij, poškodovanja naše lastnine, trejlov, scanja po vratih hiše in nazadnje tudi tožb, ki so nam pomagale, da se končno spametujemo," je marca med drugim zapisal Miha. Več o tem zapletu TUKAJ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Šalehar (@saleharmiha)

Komentarjev 12
  • Kmodri 22:09 27.september 2023.

    A je kapitalist končno propadu in si želi državnih jasli?

  • Janez11 20:32 27.september 2023.

    Evo podgane so prišle cuzat davkoplačevalske denarce

  • Ender3 17:46 27.september 2023.

    Tip ima veze pri Melaniji Trump. V primeru da bo slednji ponovno izvoljen. Ideal našega Janeza..

Sorodne novice