Magazin > VIP
20737 ogledov

Vroče med rjuhami: Ti dve kandidatki naj bi s sanjskim Blažem šli "do konca"

blaž kričeje režek, arijanna sara di palma, sanjski moški Voyo
Gregor Čeglaj rad kuka tudi v spalnice drugih.

Lanskoletni Sanjski moški Gregor Čeglaj je v preteklosti odkrito povedal, da je bil intimen kar s tremi svojimi nekdanjimi kandidatkami, Laro, Anjo in Tjašo. Očitno pa ve tudi, kaj se dogaja v tujih spalnicah, saj med drugim trdi, da sta bili Lara in Arijanna na zadnjem zmenku intimni z letošnjim sanjskim moškim, Blažem. Ko so ugasnile kamere, naj bi šla Lara in Blaž do konca, za kar Gregor trdi, da je izvedel iz zanesljivih virov in da drži 101 odstotno. Dodal je, da Pop TV tega v času šova ne bi smel dovoliti, saj so po njegovem mnenju sodelujoči še zelo mladi. Prav tako je tudi povedal, da iz zanesljivega vira ve, da sta šla do konca tudi Blaž in Arijanna. 

"To ne drži. To izhaja iz njegove glave, očitno sodi po sebi. Med nama z Blažem je bilo točno tako, kot sem delila in nič drugače," je za zurnal24.si Čeglajeve trditve ovrgla Lara. V kamero je namreč povedala, da bi na poljube morda pristala, ko kamere ugasnejo. 

Prav tako je govorice za zurnal24.si zanikala tudi Arijanna, ki pravi, da se na zadnjem zmenku, ko so kamere ugasnile in sta imela z Blažem čas za bolj intimne pogovore, ni prišlo do "mesenih užitkov", kaj se je dogajalo v nadaljevanju, pa ne sme komentirati. 

sanjski moški | Avtor: Prtscr Prtscr

Komentarjev 1
  • duc1 09:20 07.december 2022.

    Ta oddaja je bedarija nad bedarijami.

Sorodne novice