Magazin > VIP
5776 ogledov

Will Smith priznal velike težave z orgazmom, kdo bi si mislil?

will smith
Will Smith odkrito spregovoril o svojih spolnih težavah ...

Čeprav velja za enega izmed največjih Hollywoodskih žrebcev, je v svoji avtobiografiji Will, ki je izšla te dni, igralec razkril, da je imel dolgo časa velike težave med doživljanjem orgazma. Vse se je začelo, ko ga je prevarala njegova prva ljubezen, Melanie, ki jo je spoznal kot najstnik. Ker je imela težko otroštvo, njena mama je bila zaprta zaradi umora njenega očeta, ji je Will želel biti v oporo in jo rešiti, ona pa mu je zarila nož v hrbet. Takrat je bolečino ob razhodu zdravil s seksom in sicer tako da je zamenjal ogromno število spolnih partneric. 

"Imel sem spolne odnose s številnimi ženskami, a globoko v sebbi, sem to sovražil tako močno, da sem razvil psihosomatski odziv na lastne orgazme. Dušil sem se in včasih celo bruhal," je v svoji avtobiografiji priznal 53-letnik. Z Melanie sta se nato spet zbližala, a se tudi v drugo ni izšlo.

Danes je že 24 let poročen z igralko Jado Pinkett Smith in odkrito je spregovoril tudi o njunem nekonvencionalnem zakonu. Pobudo za odprto zvezo naj bi dala Jada.

Komentarjev 1
  • Marion_Howser 15:15 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice