Magazin > VIP
34215 ogledov

Za sanjskim zakonom znanih Slovencev tudi težave

Maja Pinterič Facebook
Čeprav veljata za do ušes zaljubljen par, ki si je letos obljubil tudi večno zvestobo, je ona priznala, kje se je "zataknilo" tudi pri njima.

Voditeljica Maja Pinterič in nekdanji resničnostni zvezdnik Gregor Jakhel Kolarević veljata za sanjski par, ki sta svojo ljubezen letos okronala tudi s poroko. Maja danes ne dela več kot voditeljica, temveč se ukvarja z reikijem, o čemer je tudi spregovorila v nedavnem podkastu Mentalna vadba by Kanna. 

Z voditeljico pa sta se dotaknili tudi materinstva in partnerstva in Maja je priznala, kje v zvezi se jima je z Gregorjem "zatikalo". To se je začelo kazati z rojstvom njune hčerke Lune, ko nista bila več le partnerja, temveč tudi starša: "Prvo leto mi je bilo res težko, ker nisva bila več samo midva. In jaz sem res bila strašno strašno zaljubljena, še vedno sem in mi res veliko pomeni, da imava svoj čas. Da sva še vedno midva. Zato sem se naučila oziroma bila prisiljena, da si vzamem čas zase, čas za partnerja. Da imava lahko urico zase, se spočijeva in je to to." Povedala je tudi, da si čas za uživanje in ogled serij privoščita zvečer, ko hčerka zaspi, kar jima omogoča dobra rutina ter dejstvo, da ima zraven taščo, ki lahko prevzame del skrbi. Kadar se odločita za vikend izlet, pa na pomoč pri varstvu priskočijo Majini starši.

Izpostavila pa je tudi pravilni način komunikacije s partnerjem. "Moj vse naredi, kar mu rečem, samo težava nas žensk je, da ne znamo povedati. Samo vemo, da nekaj potrebujemo, da nekaj bi in smo potem samo žalostne in tečne, ker on tega ne ugotovi sam. On ne more sam ugotoviti, me smo tiste, ki jim moramo povedati in oni potem uredijo. Takrat lahko naredijo, ker vedo, kaj je njihov cilj. Tega pri prvem otroku še nisem izvedla zelo dobro. Mislila sem, da lahko vse sama in da mi nič ni težko. Nato pa sem rekla, naj jo že on previje in je izpadlo grdo, v bistvu pa bi le moj način mogel biti drugačen. V smislu ... zdaj sem pa že tako utrujena, bi se rada spočila, a lahko prosim ti prevzameš. Vse je v načinu komunikacije," je sklenila Maja. 

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:08 27.december 2023.

    Ne vem zakaj se ti tako radi mečejo v medije,a so bolani?

  • Pierre 17:36 26.december 2023.

    Saj bi človk kaj komentiral, a je tole preveč bolano !!!!

Sorodne novice