Magazin > VIP
12866 ogledov

Žalostna zgodba ene najuspešnejših Slovenk: "Danes bi se rodil ti"

Gordana Grandošek Whiddon, vražje dame Marko Delbello Ocepek
Tudi ona se bori na svojem poligonu življenja …

Plesalka, koreografinja, oblikovalka in kmetovalka Gordana Grandošek Whiddon je ena naših najuspešnejših umetnic, ki je osvojila celo Broadway in plesala pred britansko kraljico. Trenutno jo lahko spremljamo v Planetovem resničnostnem šovu Vražje dame. A kljub temu da ima vedno nasmejana Štajerka sanjsko kariero in ljubečega moža, je pred dnevi na Instagramu razkrila veliko izgubo, ki sta jo z možem doživela pred nekaj meseci in objavila fotografije z bolnišnice. 

"Danes bi najino življenje lahko bilo povsem drugačno. Danes bi se rodil ti. V dnevih in mescih, ki minevajo, se trudim biti močna. Mislila sem, da se ne bom spomnila, da bo šlo vse mimo mene, da sem v redu. Ampak nisem. Bolj, kot meseci minevajo, bolj pogosto in močno mislim nate. Vem, da nisem edina, ki sem to izkusila. Da vas je več, kot bi si kdorkoli mislil. Bilo je težko leto. O teh stvareh ne govorimo na glas, vendar bi morali. To je za vse ženske, za vse močne ženske," je zapisala Gordana. 

Komentarjev 3
  • pesnik51 17:34 30.november 2021.

    ikskjuz mi .. kdo?

  • Sharon_McHugh 15:38 30.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 12:39 30.november 2021.

    Kdooooo?!!!

Sorodne novice