Magazin > VIP
7050 ogledov

Žalostna zgodba, ki tiči za neupravičenim napadom na našo vplivnico

Kaja Karba Instagram
Ne sodite, dokler ne poznate ozadja …

Naša spletna vplivnica Kaja Karba, ki živi v Londonu, se v britanski prestolnici ukvarja tudi z drugimi stvarmi. Poleg spletnega marketinga in snemanja vlogov se bivša študentka predšolske vzgoje preizkusila tudi kot pasja varuška. Ker je sama velika ljubiteljica psov in je v tujini zelo pogrešala hišnega ljubljenčka, sta se s fantom odločila za ta način preživljanja časa s kosmatinci. 

Kaja trenutno skrbi za pasjo kosmatinko Lucy in svoje sledilce dnevno zabava s posnetki ljubke posvojenke. Vplivnica je povedala, da bi s tovrstnim delom lahko dobro zaslužila, a trenutno to počne prostovoljno. Kljub prelepi gesti, pa je Kaja menda dobila ogromno sovražno nastrojenih sporočil. Ki pa sicer niso grajala njenih dejanj, temveč dejanj lastnika, ki je mladička za več kot mesec dni pustil v Kajini oskrbi. Njeni sledilci so namreč zgroženi nad tem, da si nekdo omisli psa in ga nato da za toliko časa v varstvo.

Kaja je zaupala, da bi se tudi sam strinjala s temi obtožbami, če ne bi poznala ozadja zgodbe Lucyjinega lastnika. Povedala je, da je bil lastnik za prevzem psičke dogovorjen že prej, nato pa se mu je zgodila družinska tragedija. Njegov oče je hudo zbolel in nato tudi umrl, zato je lastnik iz Londona moral odpotovati v rodni Egipt in pomagati svoji družini.

Kajina zgodba je zelo lep primer tega, kako ni pošteno soditi nikogar, dokler ne poznamo njegove zgodbe. Zagotovo pa bo, ko se lastnik vrne, ločitev težka tako za Kajo kot za Lucy, saj je naša vplivnica prva, ki je psičko učila njenih prvih veščin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Karba (@kajakarba)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice