Magazin > VIP
22135 ogledov

Zapuščen: Jason Momoa po ločitvi živi na prijateljevem dvorišču

lisa bonet, jason momoa Profimedia
Vidi se, da mu ni lahko …

Ameriški igralec Jason Momoa (42) po ločitvi od dolgoletne soproge Lise Bonet (54) živi v avtodomu, ki ga je parkiral na prijateljevem dvorišču. Igralčev novi dom je trenutno tako okoli 750 tisoč ameriških dolarjev vreden Fordov avtodom, v katerem pogosto prespi, saj mu je všeč bližina plaže. Fotografije njegovega novega doma si poglejte TUKAJ. 

"Jason ni tip, ki bi oboževal luksuzne namestitve ali zasebna letala. Ljubši mu je način življenja v avtodomu, kjer ima plažo na dosegu roke," je za The Sun povedal vir. Igralca so pred kratkim opazili tudi pred trgovskim centrom, kjer se na njegovi roki ni več svetil poročni prstan. 

Odjeknile pa so tudi govorice, da je za konec zakona kriva igralka Amber Heard, Jasonova soigralka v Aquamanu. Nekdanja žena Johnnyja Deppa naj bi se s soigralcem spogledovala. Da je kriva, so prepričani tudi uporabniki Twitterja. "Kaj je Amber spet naredila?" se sprašuje komentator, nekdo drug pa je spomnil, da je Amber uničila tudi Deppovo dolgoletno zvezo z Vanesso Paradis. 

Jason Momoa | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • Martin Jakopec 18:03 28.januar 2022.

    Stara kura žilava rata...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:27 28.januar 2022.

    Mamoa pridi k meni, ti ne bo treba na vrtu spati!

  • PasjaProcesija 13:32 27.januar 2022.

    "Jason ni tip, ki bi oboževal luksuzne namestitve". Zadovoljen je že s prikolico za 750 jurjev.

Sorodne novice