Magazin > VIP
49689 ogledov

Zmagovalec Kmetije: Tako se brani obtožb, da je kršil pogodbo

tilen brglez Facebook
To pravi on ...

Kot je prvi poročal spletni portal Cosmopolitan, naj bi Tilen Brglez, zmagovalec letošnje Kmetije, že tri dni pred predvajanjem finala šova na televiziji, na Instagramu objavljal utrinke z zabave, na kateri je proslavljal zmago. Če to drži, gre za kršitev pogodbe, ki tekmovalce šova zavezuje k molčečnosti do konca predvajanja šova na televiziji.

Pogodbo je letos prekršila Nika Blečič, ki jo je Pop TV-ju dobro zagodla. A Tilen pravi, da ni prekršil pogodbe, saj omenjena zabava ni bila proslava ob njegovi zmagi. "To ni bila zabava ob zmagi, ampak druženje tekmovalcev Kmetije. Kot sem povedal že v šovu, si želim, da ohranimo te dobre odnose in prijateljstva. Zabava za mojo zmago pa nas še čaka in jo bom priredil v prihodnje,“ je za zurnal24.si povedal Tilen.

Komentarjev 1
  • Julian_Ellis 09:37 25.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice