Magazin > VIP
1582 ogledov

Znana Slovenka na ta zanimiv način razkrila ime hčerkice

Ajda SItar instagram
Nekateri sploh niso ugotovili …

Nekdanja miss športa, podjetnica in spletna vplivnica Ajda Sitar Žumer je 26. marca letos povila svojega drugega otroka, zopet punčko. Prvorojenka Rubi se je paru pridružila junija leta 2020, ideja za njeno ime pa je padla med 10-urno vožnjo v Nemčijo, ko sta s soprogom Janom razmišljala o izbiri imena, je povedala takrat.

Ob rojstvu je Ajda v dar prejela prstan z rubinom, ki ga obdajajo diamanti in kot je povedala takrat, ga bo Rubi podarila naprej ob kakšnem posebnem dogodku. Tudi tokrat je ob rojstvu hčerkice dobila prstan in povedala, da bo hčerkici to podarila ob posebni priložnosti.

Ime je razkrila v obliki videoposnetka, ki prikazuje, kako je nastal prstan za Erin. Nekateri niso ugotovili, da je hčerkici ime Erin, saj ga razkrije na koncu videoposnetka. Ob tem je Ajda dejala: “Glede na število sporočil, ki sem jih dobila, češ da sem obljubila, da bom v soboto povedala ime, predvidevam, da niste dojeli. Tisti, ki ste video pogledali do konca in z zvokom, ste ime slišali. Malo vas hecam, da. V bistvu nikoli ni bilo mišljeno, da ga skrivam, samo enostavno nisem imela priložnosti povedati. Pa sem rekla, da tokrat ime razkrijem na drugačen način in izkoristim vašo radovednost.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice