Magazin > VIP
5310 ogledov

Znanega Slovenca nekdo močno sovraži: Najprej požig hiše, sedaj zastrupitev

Jan Knez in Miško instagram
Tragedijam ni videti konca.

Jan Knez, ki je leta 2021 tekmoval v resničnostnem šovu Kmetija, je aprila na Facebooku razkril, da mu je pogorel dom, šlo naj bi za požig, proti njemu so tudi streljali. "Ljubi bog pomagaj. Z Miškom sva pogorela, med spanjem so naju požgali trije zamaskirani moški, proti meni pa dva strela. Zgorelo je vse, proti meni pa dva strela iz pištole, a sem ušel za zid," je zapisal aprila in objavil posnetke pogorišča. 

A težavam ni videti konca, včeraj je na Facebooku objavil, da mu je nekdo zastrupil jelenčka Miška. "Res ne vem, komu sva kaj storila, komu sva v tako hudo napoto, sedaj so mi zastrupili še Miška. Štiri dni že leži, ne je, ne pije, skoraj ne more hoditi, shujšan, revček moj zlati," je zapisal, a danes objavil, da je Miško že na nogah, vrnil pa se mu je tudi tek.

Komu se je tako hudo zameril, da je ob dom, da so nanj streljali in mu sedaj še zastrupili ljubljenčka? Jana smo prosili za odgovor, a ga še čakamo. 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:45 22.avgust 2023.

    Ok, če se je res neko prenapeto govno spravilo na nič krivega srnjačka, ne zasledimo niti besedice, niti namiga, da je bila domnevno zastrupljena živalca deležna veterinarske oskrbe!? Ta bi lahko nedvoumno zastrupitev ali potrdila ali ovrgla! Vsi, ki imamo ...prikaži več domače ljubljenčke vemo, da ob znakih, da je z živalco nekaj hudo narobe še posebno, če posumimo, da bi lahko šlo za zastrupitev, tečemo do veterinarja in to bistveno prej, kot gremo do zdravnika sami, kadar čutimo, da se nas nekaj loteva.

  • leonardo 11:13 22.avgust 2023.

    Človeška zloba ne pozna meja. Dobro, da je večina normalna in pusti ljudi in živali na miru. Kako pravijo: če človeku ne moreš narediti dobrega mu prav gotovo ni treba narediti slabo! Ne razumem pa, kako tak človek lahko mirno živi?

Sorodne novice