Magazin > VIP
140550 ogledov

Kandidatka šova dobila brezplačne vsadke

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner
1/4
POP TV
Popolni postavi je sedaj dodala še popoln dekolte …

Resničnostna zvezdnica Saška Omeragič, ki smo jo lahko spremljali v tretji sezoni priljubljenega šova Ljubezen po domače, si je izpolnila dolgoletno željo in si kot zmagovalka nagradne igre dekolte povečala z najnovejšimi vsadki Motiva. Štirinajst dni po posegu je že posnela seksi fotografije in pokazala svoje novo oprsje, velikosti C, ki so ji ga pričarali v estetski kliniki Medved-Višnjar. 

"Za poseg sem se odločila, ker je bila to moja resnično dolgoletna želja. Sem mama, imam hčerko, ki je ravno v puberteti, tako da niti malo ni lahko, a sem vseeno mnenja, da mame ne smemo pozabiti nase. Zakaj se ne bi počutile dobro v svoji koži? Samozavestni ljudje imajo posebno energijo, poti do samozavesti pa je mnogo. Morda navzven delujem samozavestna in močna, a vsakdo ima v življenju trenutke negotovosti, dvomov in nižje samopodobe. Priznam, da se zaradi majhnih prsi mnogokrat nisem dobro počutila. Podloženi modrci in težave pri izbiri spodnjega perila so postali stalnica po koncu dojenja, ko so prsi kar izginile. Zato sem naredila nekaj zase in za svojo srečo. Če je mama srečna in zadovoljna sama s sabo, bodo to čutili otroci, in če je ženska v sebi srečna, bo tudi moški ob njej srečen in obratno ter vzajemno," je Saška povedala za revijo Nova.

Temnolaska po posegu lepo okreva v domači oskrbi in je z rezultatom, pristopom in odnosom klinike zelo zadovoljna, edini minus vidi v tem, da šest tednov ne sme telovaditi, kar je za strastno športno navdušenko, bivšo triatlonko, zelo težko. Fotografije Saškinega novega oprsja si oglejte v galeriji, tako pa je bila videti pred posegom ...

Saška Omeragič | Avtor: Tina Ramujkić Tina Ramujkić

Komentarjev 3
  • Majazmaja 13:58 22.januar 2020.

    Kako gre že tista: ''You don't need bigger boobs, You need to read better books.'' Aja, saj res, taki, kot je tale nesamozavestna gospa, ne berejo. Kljub novim joškam in dejstvu, da se kljub najstniški hčeri neokusno slika v spodnjem ...prikaži več perilu, izgleda zelo starikavo za 43-letnico. Žal.

  • Alex Kodek 12:30 22.januar 2020.

    fuj, pa itak je fuuuul prestara že za karkoli ...

  • mizimazi 09:30 22.januar 2020.

    zdej je pa še bolj jebozovna...

Sorodne novice