Oglaševanje
5 ogledov

Pohitite, za prijavo le še en dan!

lepotne operacije Shutterstock
Želite lepotni popravek na obrazu, prsih ali na drgih delih telesa? Potem pohitite, čas za prijavo na nagradno tekmovanje Lepota na dlani, se izteka!

Žurnal24 in Poliklinika Bagatin v nagradnem tekmovanju Lepota na dlani trem bralcem podarjata lepotne operacije po izbir. Če želite v nagradnem tekmovanju sodelovati tudi vi, pohitite, časa imate le še do jutri zjutraj.

Konkurenca bo huda

Po uspešni lanskoletni akciji, ko je v nagradnem tekmovanju sodelovalo skoraj 180 kandidatk in kandidatov, vam lahko namignemo, da se vas je letos na nagradno tekmovanje Lepota na dlani prijavilo še več.

Trije nagrajenci, tri različne operacije

Prijavite se lahko v tri različne kategorije - poseg/-i na obrazu, poseg/-i na prsih in poseg/-i na drugih delih telesa. Vrednost nagrade za posege na obrazu je 2.000 evrov, za operacije na prsih ali na drugih delih telesa pa 3.000 evrov.

Prepričajte nas

Na podlagi prispelih prijav bo Žurnalova komisija izbrala 18 polfinalistov, 6 v vsaki od treh kategorij. Polfinaliste bodo 19. novembra pregledali kirurgi iz Poliklinike Bagatin, ter tudi na podlagi pogovorov, želja in pričakovanj izbrali 12 najprimernejših finalistov za lepotne oprecije – po 4 iz vsake kategorije, tri zmagovalce pa boste s pomočjo SMS-glasovanja izbrali bralci.

Ne zamudite

Če o lepotnih posegih sanjate že dolgo, ne zamudite priložnosti in se prijavite. Vaše prijave sprejemamo samo še do torka, 13. novembra, da 8. ure. Prijavite se tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice