Oglaševanje
21 ogledov

Prijavite se na lepotne operacije

telo Shutterstock
Prijave na nagradno tekmovanje Lepota na dlani, kjer Žurnal24 in Poliklinika Bagatin trem bralcem podarjata lepotne operacije po izbiri, že potekajo.

Do zdaj smo prejeli največ prijav mladih mamic, ki si želijo lepotne posege na trebuhu in prsih, razveselile so nas prijave upokojenk, ki si želijo predvsem poseg na telesu, kar nekaj vas je takšnih, ki ste si zaželeli lepotni poseg na obrazu.

Kako se prijaviti?

Na nagradno tekmovanje Lepota na dlani se prijavite prek spletnega obrazca, ki ga najdete na podstrani Lepota na dlani – kliknite tukaj! V prijavnem obrazcu nam zaupajte nekaj o sebi in tem, kaj bi radi spremenili in zakaj, prilepite fotografije ter nas prepričajte, zakaj ste ravno vi pravi/-a kandidat/-ka za lepotno operacijo. Vaše prijave zbiramo do 13. novembra do 8. ure zjutraj.

Želite poseg na obrazu, prsih ali trebuhu?

Lepotni posegi, na katere se lahko prijavite, so razdeljeni v tri skupine: poseg/-i na obrazu, poseg/-i na prsih in poseg/-i na drugih delih telesa (trebuh, noge, roke … ). Prijavite se lahko v več skupin, možnost za uvrstitev v polfinale pa boste imeli le v eni od izbranih skupin.

Nikar ne pozabite na fotografije

Prijav brez fotografij, kjer kritični deli telesa, ki jih želite spremeniti, niso dobro vidni, žal ne bomo upoštevali, zato vas prosimo, da so fotografije nazorne. Če želite poseg na obrazu, vas prosimo, da se fotografirate nenaličeni, od spredaj in iz profila oziroma tako, da bo del, ki ga želite popraviti, dobro viden. Če želite poseg na prsih ali na telesu, pa vas prosimo, da se fotografirate v perilu, zopet tako, da bodo deli, ki jih želite popraviti, dobro vidni. Le tako bo lahko Žurnalova komisija izbrala najprimernejše kandidate, ki se bodo potegovali za tri glavne nagrade.

Ne pozabite na pravilnik

Pred prijavo nikar ne pozabite na Pravilnik – kliknite tukaj! Preberite ga natančno, saj boste v njem našli popolno razlago poteka nagradne igre, informacije o plačilu dohodnine, pogoje medijskega izpostavljanja in podobno.

Izbor finalistov

Na podlagi prispelih prijav bo tričlanska Žurnalova komisija izbrala 18 polfinalistov (6 v vsaki od treh kategorij), ki se bodo 19. in 20. novembra z zdravniki iz Poliklinike Bagatin na sedežu Žurnala pogovorili o razlogih, željah, zdravstvenem stanju in cenah posameznih posegov. Zdravniki bodo nato na podlagi individualnih pogovorov določili 12 najprimernejših finalistov za lepotne operacije. Tri zmagovalce, po enega iz vsake skupine, pa boste s pomočjo SMS-glasovanja določili bralci.

Če si tudi vi že dolgo želite lepotne operacije, če menite, da bi vam ta izboljšala kakovost življenja, ne oklevajte, temveč se hitro prijavite. Za prijavo kliknite tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice