Slovenija
14356 ogledov

Cakić odšel s sodišča

Stefan Cakić
1/7
Anže Petkovšek
Nadaljuje se sojenje Stefanu Cakiću za smrt igralca Gašperja Tiča. Na vrsti so pričanja izvedencev psihiatrične stroke.

Na začetku obravnave je zagovornik Stefana Cakića Gorazd Fišer predlagal izključitev javnosti, saj naj bi današnja pričanja razkrivala podrobnosti obtoženčevega osebnega in družinskega življenja. 

Tožilka je temu nasprotovala, češ da je bilo v dosedanjem postopku dodobra razgaljeno življenje oškodovanca, kar ima posledice zlasti pri njegovem mladoletnem sinu. Ob tem pa je navedla tudi preteklo izjavo obtoženčevega zagovornika, da naj bo sojenje, če je že javno, javno za vse. 

Stefan Cakić Izvedenec Slovenija Novo na sojenju v primeru smrti Gašperja Tiča

Fišer je predlagal tudi, da obravnava poteka brez obtoženca, saj se ta slabo počuti. Tožilka je temu nasprotovala, saj meni, da je njegovo slabo počutje reakcija na to, kdo bo danes pričal. 

Sodni senat je sklenil, da bo današnja obravnava potekala v nenavzočnosti obtoženca in odprta za javnost. 

Stefan Cakić | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

V torek o madežih in boju v stanovanju

Na torkovi obravnavi sta pričala vodja Instituta za sodno medicino Jože Balažic in izvedenec sodne medicine Gregor Haring. Balažic je povedal, da je boj trajal od 15 minut do pol ure ter da so analize pokazale, da je imel igralec v krvi en promil alkohola in visoko koncentracijo kokaina. 

Haring je govoril o krvnih madežih v stanovanju igralca; boj med žrtvijo in domnevnim morilcem naj bi se začel v kuhinji. V sobi je padel na tla ob omari. Cakić naj bi šel sodeč po sledovih po dejanju v kopalnico.

Stefan Cakić Uboj Gašperja Tiča Slovenija Priča: Vedel sem, da ima rad moške in ženske, da uživa drogo, a agresiven ni bil

dezurni@zurnal24.si
  

Komentarjev 4
  • minimaxi 12:31 06.april 2018.

    Rafaeluss, TIČ ga je hotel s tičem v anus...pa zgleda,da killer ni bil za. Rezultat je znan. Na žalost

  • Rafaeluss 10:32 06.april 2018.

    Sem poznal enega tipa iz Šoštanja ki je bil v tujki legija. Živ psihopat, boljše skočiti iz balkona kot se z njim s kregat. Tič je res naredil napako, da je tipa peljal domov, še posebej če so mu kolegi ...prikaži več to odsvetovali. Koka pa sploh naredi svoje. Res škoda da umreš od takega primitivci. Mi je pa čudno zakaj je šel z Tičem na njegov dom. Moje osebno mnenje je da je bilo naročeno, zakaj in od koga pa ne vem!!