Slovenija > Črna kronika
558 ogledov

Mladoletnico povozil do smrti in zbežal

Televizija Pink Si bo v Sloveniji štartala 30. septembra, Željko Mitrović pa nap Žurnal24 main
Dvajsetletni sin lastnika TV Pink bi lahko zaradi povzročitve prometne nesreče s smrtnim izidom dobil do dvanajst let zapora.

Sin lastnika televizije Pink Željka Mitrovića, dvajsetletni Aleksandar Mitrović, je v četrtek malce pred polnočjo s službenim terenskim vozilom Pink TV na prehodu za pešce do smrti povozil 17-letno dekle A.B.

Nesreča se je zgodila v centru Beograda, mladi Mitrović pa je pobegnil s kraja nesreče. Dve uri kasneje se je v spremstvu odvetnikov in očeta pojavil na policijski postaji, kjer so mu po zaslišanju odredili pripor, poroča spletna izdaja beograjskega Blica.

"Zaradi šoka se ni ustavil"

"Moj sin je do smrti povozil mladenko in pobegnil," naj bi bile prve besede Željka Mitrovića, ko je prišel s sinom na policijsko postajo. V petek je za medije dejal še, "da sina ne opravičuje, a da se je fant zaradi šoka ustavil šele nekaj kilometrov stran od kraja nesreče."

Očividci so povedali, da je avtomobil ob trčenju vozil z visoko hitrostjo. Dodali so tudi, da se povzročitelj nesreče ni zaustavil, temveč je nadaljeval z vožnjo. Policija je hitro prišla na kraj nesreče.

Grozi mu do 12 let zapora

Aleksandar bi bil lahko spoznan za krivega težkega kaznivega dejanja v cestnem prometu, za kar je v srbskem kazenskem zakoniku zagrožena kazen od dveh do dvanajstih let zapora.

Komentarjev 5
  • Žurnalček 14:25 20.julij 2013.

    Če ne bi vedel kak delaš , tudi avto ne bi znal voziti , kakor tudi ne bi našel poti domov. Laži , samo laži , lažeš samega sebe , vzrok je bil pa alko al pa travca. Zakaj le ...prikaži več padejo v stanje "šoka" samo opijanjeni , trezni pa ne in ne bežijo ?

  • Šemefuky 22:49 19.julij 2013.

    To dekletu in njenim ne pomaga več, nedolžna je preminila zaradi preveč vsega a premalo ljubezni. Če je oče poskušal sina pravilno ukalopirati mu ni kaj očitati, tudi mene moj sin večinoma ne uboga in tudi jaz nisem ubogal mojega ...prikaži veča očeta. Sedaj bodo trpeli vsi dolžni in neddolžni, a ugasnilo je eno človeško življenje čisto brez veze in tega ni mogoče z ničemer žal spremeniti.

  • Boschtjan Zupanchich 22:23 19.julij 2013.

    Tudi jaz sem imel podobno nesrečo, ki se ni končala z smrtnimizidom, a vendarle nisme ustavil zaradi strahu ki me je tako šokiral, da nisem več vedel kaj delam, ... in pobegnil. Ko me našli, ... je bilo že "poznooo... "