Slovenija
99647 ogledov

Da so vas v tej Lidlovi trgovini olupili, boste ugotovili šele, ko jo zapustite

Lidl
1/3
Anže Petkovšek
"Poklicala sem na telefonsko številko, ki je objavljena na njihovi spletni strani, pa me je gospa nadrla," se pritožuje bralka.

"V Lidlovi poslovalnici za Bežigradom pri Plavi laguni sem bila neprijetno presenečena, ker so mi zaračunali parkirnino," je v sporočilu, ki smo ga prejeli v uredništvu, zapisala jezna bralka. Pojasnjuje, da se je v trgovini zadržala malce več kot eno uro in morala zato plačati 3,5 evra.

"Ko sem poklicala na telefonsko številko za pomoč uporabnikom, ki je objavljena na Lidlovi spletni strani, pa me je gospa še nadrla, češ da v njihovih trgovinah kupec nima kaj početi dlje kot eno uro," je še sporočila.

Šampanjec Poceni vino Svet Masovni pretepi v Lidlu predsedniške volitve 2017 Volitve Slovenija Pahor se bo moral za mandat še precej potruditi in premagati Marjana Šarca

Iz Lidla sporočajo, da imajo pri nekaterih trgovinah postavljene zapornice in da je tam čas parkiranja res omejen, kar je tudi jasno zapisano na tabli pred parkiriščem. "Gre za trgovine, kjer je v okolici močno povpraševanje po parkirnih mestih, na tak način pa poskrbimo za nemoten nakup kupcev, ki nas obiščejo," pojasnjujejo.

Lidl | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Lidl Škandal Svet Lidl umaknil križe s cerkev, desničarji pozivajo k bojkotu

Ko se kupec zapelje na parkirišče, prevzame parkirni listek, ki mu zagotavlja eno uro brezplačnega parkiranja. Parkirne kartice znotraj tega časa ni treba potrjevati, poudarjajo in dodajajo, da je parkirišče namenjeno izključno njihovim kupcem.

"Po naših izkušnjah ena ura zadošča za nakup v naši trgovini. Kupec, ki preseže določen čas, parkirnino poravna na parkirnem avtomatu na parkirišču," še odgovarjajo iz Lidla.

Trgovce smo vprašali še, koliko kupcev jih vsak dan obišče in koliko ljudi se v trgovini zadrži dlje od ene ure, pa so nam le skopo odgovorili, da vsak dan zabeležijo več tisoč kupcev, konkretnejših podatkov pa zaradi konkurenčne občutljivosti ne morejo posredovati.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 26
  • ode 19:12 26.oktober 2017.

    Lidl bi moral babo tožiti zaradi klevetanja in povzročene moralne škode. Če avtor članka še tako obrača resnico v njeno korist, je vseeno povsem jasno, da je parkirala tam in odšla drugam po opravkih.

  • wolf.ata 11:24 25.oktober 2017.

    pišite raje o George Soros-u,ki bo preko naših bank,ki jih upravlja leva vlada pri nas kupil Tuš in prodajal halal hrano in preko naših levih politikov nemoteno uvažal migrante,ki pa nimajo nič skupnega z bogimi begunci iz vojnih območij Sirije ...prikaži več itd.,vse kazensko preganjat,te njegove ??humanitarne??? nevladne organizacije in jih prepovedati,njega pa ovaditi na svetovni ravni za vsa dejanja povezanega z begunci-migranti-umori in posilstva le teh

  • jozicamurn 10:24 25.oktober 2017.

    Zato, ker lidl tam nima BANKOMAT-a, morajo ljudje do sosednje banke NLB blizu in potem še opraviti nakup. Odvisno od situacije, če hočem naprimer kaj kupiti za prijatelja ali pa mi je nona dala kartico za dvih in rabi drobiž.