Slovenija
2348 ogledov

Izpred hiše ukradli vozilo, nato poskušali napasti policiste

Kraja Profimedia
Na območju Metlike je prišlo do drzne tatvine.

Včeraj malo pred 22. uro so bili metliški policisti obveščeni, da naj bi v Rosalnicah nekdo z dvorišča stanovanjske hiše ukradel osebni avtomobil.

Policisti so se na obvestilo takoj odzvali in pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev. Naposled so na območju Trnovca avtomobil izsledili in ga začeli ustavljati, vendar voznik znakov policistov ni upošteval ter je nadaljeval z vožnjo. Kasneje je vozilo ustavil.

V vozilu so se nahajale tri osebe. 30-letni osumljenec in dva sopotnika, stara 19 in 34 let, so se med postopkom nedostojno vedli, policistom so poskušali preprečiti izvedbo nalog ter jih napasti.

Ugotovljeno je bilo, da 30-letni storilec nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,50 miligramov alkohola. Ukraden avto so zasegli in zaradi številnih kršitev cestno-prometnih predpisov in javnega reda in miru izdali plačilni nalog ter na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Zaradi tatvine bo na tožilstvo podana tudi kazenska ovadba.

Terme Ptuj nesreča Tragično Slovenija Utopitev otroka v naših termah policija Ljubljana Policija Slovenija Današnje informacije glede streljanja v Ljubljani
Komentarjev 1
  • Avatar NickMason
    NickMason 15:09 23.januar 2023.

    Sprejemni izpit za bavcarja so naredili😅