Slovenija
37943 ogledov

To tvita Janez Janša, medtem ko gleda, kako je izgubil referendume

vlada janez janša Vlada RS
Prvak SDS se po objavi prvih delnih rezultatov še ni oglasil. Spremlja druge stvari.

Po približno tretjini preštetih glasov je postalo jasno, da bo SDS na strani poražencev pri vseh treh nedeljskih referendumih. Rezultate lahko spremljate na tej povezavi.

Inštitut 8. marec Slovenija Slovenija Prvo sporočilo Nike Kovač po mesecu strahu

Iz vrst največje opozicijske stranke uraden komentar izidov glasovanja še ni prišel, je pa njen predsednik Janez Janša objavljal drugačne vsebine. 

Na svojem Twitter računu je delil objavo s posnetkom, na katerem je moč videti podivjane privržence maroške nogometne reprezentance, ki so po zmagi nad Belgijo razdejali center Bruslja.

"Izgredi maroških navijačev v Bruslju se nadaljujejo še dolgo po zmagi Maroka nad Belgijo z 2:0 na svetovnem prvenstvu. Policija že več ur ne more vzpostaviti nadzora nad situacijo," je zapisano v tvitu.

volitve Slovenija Slovenija Nekdanji novinar Nove24 je glasoval "proti Janši"

Janša je kasneje vendarle pokomentiral izid referendumskega glasovanja. Pred kamere sicer ni stopil, to vlogo je udarno opravil Branko Grims.

"60 odstotkov udeležencev referenduma (večina starejših) je glasovalo, da se jih lahko še naprej zapostavlja na račun študij za prvorazredne. Večina med njimi dobronamerno, misleč, da z glasom ZA svoje pravice branijo. S čim jih lahko ob 99-odstotnem medijskem monopolu zavedejo naslednjič?" je tvitnil Janša.

Komentarjev 45
  • kapljač 16:53 28.november 2022.

    Janša se nikoli ne ozira , kaj drugi menijo o njemu ! On goni svoje in bo gonil dokler ga bomo pustili !

  • Pierre 15:39 28.november 2022.

    Lani v tem času sem bral napoved vedeževalca za Slovenijo v letu 2022 in pisalo je med drugim: Maršal Tvito bo tvital le še samemu sebi'' Ima Boga ljudi, ima Boga!!!!!!

  • Avatar MS
    MS 11:55 28.november 2022.

    Aprilske državnozborske volitve- Janša puši ==> Logarjeva kandidatura za predsednika države- Janša puši, ==> Logar zaradi slabega volilnega izida odstopil z mesta predsednika ljubljanskega odbora SDS - Janša Puši ==> Referendumi: Zakon o vladi - Janša puši, ==>Zakon o RTV ...prikaži večTV - Janša puši, ==> Zakon o dolgotrajni oskrbi - Janša puši! ==> Zaradi poraza na referendumih počilo med Janšo in Toninom ==> Janša odhaja!

Sorodne novice