Šport
8787 ogledov

Đoković po kontroverznem intervjuju poiskal novinarja, to je sledilo

Novak Đoković Profimedia
Novak Đoković se je na turnirju v Dubaju še posebej želel srečati s francoskim novinarjem Franckom Ramellom.

Ves svet že dobro pozna zgodbo Novaka Đokovića, kako je poizkušal kot "izjema" nastopiti na OP Avstralije, a so ga tamkajšnje oblasti deportirale, potem ko ni imel potrebnega potrdila o cepljenju.

Organizatorji turnirja so sicer kljub jasnim navodilom vlade v mesecih pred turnirjem poudarjali, da bo nastop poleg cepljenim igralcem dovoljen tudi tistim, ki so v zadnjih šestih mesecih preboleli covid-19.

Srbski teniški igralec je tako videl priložnost, da bi postal izjema in vendarle lahko nastopil, saj si je uspel zagotoviti (nekoliko sporno) potrdilo, da je sredi decembra še drugič prebolel koronavirus.

Novak Đoković Prvi v tem delu Šport To naj bi bil Đokovićev megaprojekt na Jadranu, vreden 300 milijonov evrov!

Toda avstralske oblasti so bile na koncu neomajne, Đoković pa je poskrbel za nov odmeven incident, saj je na zdravniškem potrdilu pisalo, da je bil na testu pozitiven 16. decembra, le dan zatem pa se je družil s srbskimi otroci, katermi je delil nagrade, 18. decembra pa je nato kljub (domnevnemu) pozitivnemu testu opravil intervju za sloviti L'Equipe.

Đoković naj bi tako vedel, da je okužen, a se je vseeno sestal s francoskim novinarjem Franckom Ramellom, katerega ni niti opozoril na svoje stanje, poleg tega pa je tekom intervjuja še zahteval, da ga Francoz ne sprašuje o njegovem statusu imunizacije.

Novak Đoković Za 180 stopinj Šport Veliki zasuk v Novakovi sagi in najboljša možna novica za Srba!

Srb je kasneje v pogovorih za BBC in RTS priznal svojo napako ter dejanje označil za sebično, obenem pa omenjenega novinarja prosil za odpuščanje.

Zdaj pa je Ramello razkril, da se je Đoković resnično potrudil, da se je z njim srečal na turnirju v Dubaju, kjer se mu je tudi osebno opravičil.

"V nedeljo se je po treningu želel dobiti z nami, da bi se osebno opravičil. Dejal je, da obžaluje svojo sebičnost in ceni dejstvo, da se je taktno poročal o vsem, kar se je zgodilo v tej čudni aferi," je sporočil francoski novinar.

Novak Đoković Velik udarec Šport "Prisotnost Novaka Đokovića je nesprejemljiva" Novak Đoković Zakulisje Šport Kar so Đokoviću storili kolegi, ga je prizadelo v dno duše Novak Đoković Melbourne Ekskluzivni pogovor Šport Đoković: Nikoli nisem bil proti cepljenju

 

Komentarjev 2
  • abfall 12:51 22.februar 2022.

    Res ne vem, če je takšnim ljudem žal za dejanja, ki so jih storili. Bolj verjamem, da jim je resnično žal, da so jih dobili.

  • Avatar pantani
    pantani 11:44 22.februar 2022.

    Še 1x več dokazuje da je velik človek s hrbtenico.