Šport
3618 ogledov

Grožnje sodnici: Kmalu se boš pridružila pokojnemu sinu

Novak Đoković Profimedia
Neokusni odzivi navijačev Novaka Đokovića.

Prvi igralec sveta Novak Đoković je bil izključen z Odprtega prvenstva Združenih držav Amerike, potem ko je v jezi udaril po žogici in z njo v vrat zadel linijsko sodnico. Ta nekaj časa ni prišla do sape. Poteza organizatorjev, ki so kaznovali zvezdnika, je razbesnela srbsko javnost in številne navijače, ki jih ima Srb.

Ti so hitro na instagramu našli profil sodnice Laure Clark. Mnogi so jo obtožili, da je po udarcu žogice pretiravala s svojo reakcijo in tako zakrivila izločitev srbskega teniškega igralca. Američanka je zaradi izjav in groženj, nekatere so šle res čez vsako mejo, morala zakleniti svoj profil na omenjenem socialnem omrežju.

Clarkova je leta 2008 v tragični kolesarski nesreči izgubila sina, eden izmed uporabnikov instagrama pa ji je tako zapisal: "Ne skrbi, kmalu se mu boš lahko pridružila!"

Đoković se je za svojo potezo sicer opravičil organizatorjem turnirja in omenjeni sodnici. "Ničesar ni storila narobe. Prosim vas, da jo v tem času še posebej podpirate in skrbite zanjo," je svoje navijače pozval prvi lopar sveta.

Novak Đoković | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 2
  • Avatar Kanentenna
    Kanentenna 01:09 09.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Laznivi 23:45 08.september 2020.

    Vsa kultura balkana izrazena v par komentarjih.

Sorodne novice