Šport
3093 ogledov

"Hej, bedak, kje je nokavt?"

Curtis Blaydes Alexander Volkov Profimedia
Glavni dogodek sobotnega UFC dogodka je razočaral navijače in šefa organizacije.

V noči s sobote na nedeljo po srednjeevropskem času se je v Las Vegasu odvil dogodek UFC Vegas 3. Kot glavna borba večera je bila postavljena bitka težke kategorije med Curtisom Blaydesom in Alexandrom Volkovim. Zmagal je Američan, a pri tem ni navdušil občinstva.

Blaydes, ki ima v karieri le dva poraza, oba proti vse bolj dominantnemu Francisu Ngannouju, je pred dvobojem z Volkovim napovedoval povsem enostranski dvoboj. Dejal je, da bo Volkova "premetaval kot lutko" in da bo obračun zaključen predčasno. Vse skupaj je pospremil z besedami o tem, da zasluži premalo denarja in da bi moral dobiti priložnost za naslov svetovnega prvaka.

Dvoboj med Blaydesom in Volkovim se ni končal predčasno, je pa Američan dosegel soglasno zmago po točkah. A to nikakor ni zadovoljilo navijačev, saj bo dvoboj hitro utonil v pozabo, na kar je po borbi opozoril tudi predsednik UFC Dana White.

conor mcgregor Slovo prvaka Šport "Vojna" med šefom UFC-ja in McGregorjem: "Sam si si kriv!"

"Rad imam Curtisa Blaydesa, ampak fant ima napačen odnos," je o 29-letniku iz Chicaga dejal White. "Ko čez cel teden govoriš razno sranje, moraš to potem potrditi v oktagonu. Govoril je o lutkah in podobno ... In, kje je bil nokavt? Izpadel je kot bedak. Ob koncu tretje runde mu je zmanjkalo moči, nekako se je prebil čez to, prišel do pete runde in zmagal. To lahko rečem."

Blaydes se ni oziral na Whitove besede. Po dvoboju je govoril le o svoji sreči. "Zmagal sem in zato je vsak delček mojega telesa srečen. Kakorkoli pogledate, sem jaz zmagovalec. Moja roka se je vzdignila v zrak in to me osrečuje," je dejal Američan.

Curtis Blaydes Alexander Volkov | Avtor: Profimedia Profimedia

UFC še vedno deluje brez prisotnosti gledalcev v dvorani. Prvi dogodki po popolnem zastoju športnega sveta so se odvili v floridskem Jacksonvillu, zdaj se dvoboji dogajajo v Las Vegasu, v bližnji prihodnosti pa se selijo še v Abu Dabi.

Komentarjev 1
  • OMER 16:07 22.junij 2020.

    DANA VAJT JEDI GOVNA I SPOKI TA UFC U PEMZIJO.

Sorodne novice