Šport
615 ogledov

Incident na tiskovki! Maywetaher in Jake Paul obračunala kar s pestmi

Floyd Mayweather in Jake Paul Reševalni pas/Twitter
Floyd Mayweather se bo kmalu v ringu pomeril z "vplivnežem" Loganom Paulom, na nedavni tiskovni konferenci pa si je za pokušino privoščil že njegovega brata.

"Ko te ujamem, te bom ubil," je kričal Floyd Mayweather Jr. medtem ko se je poskušal prebiti do Jakea Paula. Ne, ni šlo za kakšen ulični obračun, temveč zgolj za tiskovno konferenco.

Slednjo sta popestrila v karieri še neporaženi Mayweather, ki ima na svojem kontu kar 50 zmag, in mlajši imed bratov Paul, Jake, kateri se lahko pohvali z zmago na vseh treh profesionalnih dvobojih, izmed katerih je bil edini nekoliko odmevnejši tisti proti upokojenemu MMA borcu Benu Askrenu.

Do incidenta je prišlo v Miamiju ob najavi junijskega dvoboja med Mayweatherjem in Loganom Paulom, ki ima v celi karieri za sabo samo en dvoboj, pa še tega je izgubil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Povod za incident je bila Mayweatherjeva izjava, da bi istega večera lahko premagal kar oba brata, na kar se je odzval mlajši od bratov Paul, ki se je kar naenkrat pojavil od nikoder ter legendarnemu nepremaganemu borcu ukradel kapo, ob čemer je Mayweather popolnoma izgubil živce.

Floyd je tako začel preganjati brata svojega sledečega nasprotnika ter ga poizkušal tudi udariti, kar mu je parkrat tudi uspelo, saj sta borca izmenjala nekaj udarcev, preden so ju ločili varnostniki.

Razlog za krajo kape? "Ukradel sem mu kapo, kot on s svojimi dolgočasnimi borbami krade denar ljudem," je pojasnil Paul.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice