Šport > Kolesarstvo
15515 ogledov

Končno vzpodbudne novice o eni najpomembnejših oseb Tadeja Pogačarja

Johnny Carera Reševalni pas/Twitter
Švicar, ki se še vedno nahaja v bolnišnici z zlomljenim ramenom, počenimi rebri in predrtimi pljuči, se je prebudil iz kome.

Johnny Carera, slovenski javnosti poznan kot agent našega kolesarskega šampiona Tadeja Pogačarja, je očitno le dobil najpomembnejšo bitko svojega življenja, saj so se po skorajda enem mesecu brez informacij pojavile novice, da ni več v komi ter da lahko diha brez dodatne pomoči, potem ko je 26. novembra doživel grozljivo prometno nesrečo, ko se je vanj zaletel tovornjak.

Švicarski agent, ki izmed najbolj znanih kolesarskih imen zastopa še Vincenza Nibalija, se je vračal domov z zabave navijaškega kluba njegovega varovanca Alessandra Covija, ko je na avtocesti v bližini Milana vanj priletel tovornjak, ki je vozil v napačni smeri.

Carera je v grozljivi nesreči ustal ukleščen v svoje vozilo, rešile so ga šele reševalne službe, ki so ga s številnimi poškodbami nemudoma prepeljale v bližnjo bolnišnico.

Johnny Carera | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Švicarja so nato na intenzivni negi spravili v umetno komo, iz katere pa se je po zadnjih informacijah končno prebudil. Zdaj lahko tudi že diha popolnoma sam, intubacije ne potrebuje več.

Alex Carera, Johnnyjev brat in soustanovitelj A&J All Sports agencije, je prvi sporočil medijem najnovejše informacije o stanju svojega brata :"Prejšnjo nedeljo se je prebudil iz kome in vsak dan se stanje izboljšuje. Prepeljali so ga v bolnišnico v Cantuju, ker je bolnišnica v Milanu potrebovala več prostora zaradi bolnikov s koronavirusom."

"Toda še vedno ga ne smemo obiskovati, niti njegova žena ga ne sme videti. Toda Johnny prebira sporočila na telefonu in občasno opravi celo krajše klice. Tako komuniciramo z njim."

Johnny Carera | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Johnny Carera ima sicer še vedno zlomljeno rame, počena čisto vsa rebra, medtem ko so se njegova pljuča popolnoma sesedla, tako da bo moral še kar nekaj časa preživeti v bolnišnici, toda Alex je vseeno zelo optimističen:

"Zanj je vsak dih zelo boleč, toda njegove misli so ponovno bistre. Počasi se mu je vrnil glas in že je spraševal, kako nam kaj kaže na poslu."

"Toda o sami nesreči se ne spomni ničesar. Ko se je prebudil, ni vedel, zakaj je v bolnišnici in kaj se je sploh zgodilo," je z najnovejšimi informacijami o bratovem stanju zaključil Alex Carera.

Komentarjev 1
  • Lynn_Smith 09:23 19.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice