Šport > Kolesarstvo
12261 ogledov

Nekdanja uspešna športnica, zdaj manekenka, odvrgla vse krpice

Lucia Javorčekova Instagram
Slovaška lepotica je naravnost "zažgala" splet.

Nekdanja slovaška državna prvakinja v kolesarstvu Lucia Javorčekova je zaradi svojega izgleda dolgo veljala za eno najbolj priljubljenih slovaških športnic.

Nizala je odlične rezultate, obenem pa preko socialnih omrežij objavljala vroče fotografije, s katerimi si je ustvarila navdušence po celem svetu.

Toda leta 2018 je nenadoma naznanila konec kolesarske kariere, saj se je odločila, da se posveti svoji karieri DJ-a, kasneje pa se je preizkusila še kot manekenka ter spletna vplivnica, kjer zelo pomanjkljivo oblečena objavlja predvsem posnetke svojih vadb.

Tako je prišla na naslovnice številnih revij, medtem ko si je na Instagramu ustvarila že več kot 2 milijona sledilcev, katere je zagotovo razveselila z najnovejšo fotografijo, na kateri je pozirala brez kakršnekoli krpice.

Resnično škoda za kolesarski svet, da je izgubil izjemno perspektivno tekmovalko, a prepričani smo lahko, da Lucia ničesar ne obžaluje. V svoji novi karieri je namreč še bolj uspešna, saj jo za oglaševanje drago plačujejo slovite kavne in modne znamke.

Veliko pa mora zaslužiti tudi s svojim profilom na strani OnlyFans, kjer so na voljo še dosti bolj eksplicitne vsebine.

 

Komentarjev 4
  • Dragonja 23:19 29.september 2021.

    Lepa

  • Dragonja 23:17 29.september 2021.

    Lepa.

  • albert6 09:29 29.september 2021.

    Za vas je pa res vsaka kurba ali nebodigatreba uspešen ali pomenben

Sorodne novice