Šport > Košarka
3110 ogledov

Air Čančar spet udaril, samo poglejte si tole

Print Screen
Slovenec Vlako Čančar je poskrbel za novo vrhunsko potezo na tekmi z Los Angeles Clippers.

Denver Nuggets so sinoči premagali Los Angeles Clippers in s tem zabeležili še deseto zaporedno zmago na domačem parketu.

Prvi zvezdnik Denverja Nikola Jokić je, tako kot Luka Dončić, v zadnjem delu igre sedel na klop, potem ko je njegova ekipa v nekem trenutku povedla s kar 43 točkami razlike.

Jokić je bil sicer precej pod svojim običajnim učinkom, zbral je 12 točk, šest skokov in devet podaj. Jamal Murray je bil z 18 točkami, 13 jih je dosegel v uvodni četrtini, prvi strelec zmagovalcev.

Vlatko Čančar in Michael Malone Senzacionalno Šport O Čančarju govori celotna NBA: "Še vedel ni, da je tega zmožen" Vlatko Čančar Zvezda večera Šport Čančar o primerjavi z legendo: "Ne bodite nespoštljivi"

Za Bonesom Hylandom (16), ki prav tako ni bil v prvi peterki, pa je bil tretji najučinkovitejši igralec Denverja Vlatko Čančar. V slabih 27 minutah je zbral 15 točk (6/12 met iz igre, 1/3 trojke, 2/2 prosti meti), z 12 pobranimi žogami pa je bil tudi najboljši skakalec svojega moštva.

Čančar je na tekmi uprizoril tudi fantastično zabijanje, s katerim je na noge dvignil dvorano in si prislužil Jokićeve čestitke.

Nuggets so imeli za deseto zaporedno domačo zmago 50,6 odstotni met iz igre ter 28 asistenc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice