Šport > Košarka
229 ogledov

Covid-19 se ne da, še ena tekma Olimpije preložena

liga ABA žoga Reševalni pas/Twitter
Črnogorci ne bodo pripotovali v slovensko prestolnico.

Zaradi novega koronavirusa za danes napovedane tekme 5. kola regionalne košarkarske lige ABA, v kateri bi se v Stožicah pomerili ekipi Cedevite Olimpije in Budućnosti, ne bo. Kot so sporočili iz ljubljanske zasedbe, bodo tekmo skušali izpeljati v kasnejšem terminu.

Zaradi številnih pozitivnih primerov in nekaterih sumov na covid-19 znotraj članskega moštva je črnogorski košarkarski kolektiv Budućnost VOLI v dopoldanskih urah obvestil Olimpijo, da podgoriška ekipa ne bo pripotovala v Ljubljano. O novem terminu tekme bodo navijače in javnost obvestili pravočasno.

KK Krka Cibona ABA Šport Boleča poraza za slovenska kluba

Covid-19 tako še naprej vztrajno kroji usodo nove tekmovalne sezone 2020/21 in sezono košarkarjev Cedevite Olimpije. Že v sredo bi namreč zmaji morali stopiti na parket v petem kolu EuroCupa, a tekma s Promitheasom iz Patrasa zaradi pozitivnih primerov znotraj grškega moštva ni bila odigrana, saj Grki niso prišli v Ljubljano.

Jaka Blažič Cedevita Olimpija Gran Canaria Olimpija Šport Grki odpovedali prihod v Ljubljano

Naslednja preizkušnja četo glavnega trenerja Jurice Golemca čaka v sredo ob 18.30. V šestem kolu EuroCupa v Stožice prihajajo košarkarji Nanterra 92, ki v minulem tednu zaradi pozitivnih primerov na covid-19 znotraj ekipe prav tako niso stopili na parket.

dončić goltes Hiša leta Šport Dončić ima novo hišo, poglejte si ta košček raja
Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:42 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ..... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com

Sorodne novice