Šport > Košarka
29698 ogledov

Dončić: "Jutri hočem svoj denar!"

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Dovolj je govoričenja, Luka Dončić zahteva, kar mu pripada!

Slovenski košarkar Luka Dončić je soigralcu Jalenu Brunsonu dal jasno vedeti, da v ponedeljek pričakuje izplačilo za dobljeno stavo, ki sta jo sklenila pred tekmovalnim koncem tedna v ameriški nogometni ligi NFL.

Luka Dončić Pot na vrh Šport Legenda NBA: "Že zdaj vam povem, Dončić bo letos ..."

Dončić je svoj denar položil na zmago Dallas Cowboys, medtem ko je bil Brunson, ki velja za velikega navijača Philadelphie Eagles, prepričan v zmago svojega moštva.

Po tekmi se je smejalo Slovencu, saj je Dallas prikazal dominantno predstavo in slavil z izidom 37:10.

"No, navijači Dallas, kaj imate za povedati?" se je kljub razočaranju na twitterju oglasil Brunson. Med prvimi mu je odgovoril prav slovenski zvezdnik, ki je zapisal: "Prenehaj tvitati. Jutri hočem svoj denar. Hvala lepa in lahko noč."

Soigralca se sicer pogosto zbadata med seboj. Brunson je, denimo, nedavno izjavil, da je Luka edini košarkar v slačilnici, ki nima smisla za humor. "Luka se trudi biti smešen, vendar se mi v resnici smejimo njemu," je dejal Američan.

Še prej je z javnostjo delil informacijo, da je Luka najbolj nadležen košarkar v moštvu. "Na lestvici od 1 do 10? 77!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.