Šport > Košarka
12374 ogledov

Dončić: Ne skrbite, ne bom prišel na tekmo

Texas Rangers Profimedia
Slovenski košarkarski as bo izpustil finalni obračun.

V velikem finalu bejzbolske lige MLB je moštvo Texas Rangers povedlo s 3:1 v zmagah proti Arizona Diamondbacks, s tem pa prišlo na prag prvega naslova v 62-letni zgodovini franšize. Peta tekma bo na sporedu v tej noči po slovenskem času.

Serija se je sicer začela z zmago Rangers na domačem terenu, a je nato sledil njihov poraz na drugi domači tekmi, ko so Diamondbacks slavili s kar 9:1. Dvoboj sta si takrat skupaj ogledala tudi Dirk Nowitzki in Luka Dončić, ki sta v Arlingtonu na stadionu Globe Life Field stiskala pesti za gostitelje. 

Finalna serija se je nato preselila v Phoenix, kjer pa so gostje iz Teksasa prišli do dveh zmag in vodstva s 3:1.

"Samo še ena zmaga! Rangers, ne skrbite! Z Dirkom ne bova prišla na tekmo," je uspeh moštva iz Arlingtona, ki z Dallasom in Forth Worthom tvori skupno urbano področje z nekaj več kot 7,5 milijona prebivalcev, pozdravil Dončić. Ta je sicer v šali že prej za neuspeh Rangers na drugi tekmi serije okrivil Nemca, ki naj bi ekipi prinašal smolo.

Dončić je sicer pred dobrim letom in pol izjavil, da je navijač Rangersov. Ti so bili sicer ustanovljeni leta 1961 kot Washington Senators, leta 1972 pa so se preselili v Arlington in postali Texas Rangers.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice