Šport > Košarka
949 ogledov

Dragić: Nihče nam ne bo pomagal

goran dragić Vročica je zdaj pri 29 zmagah in 26 porazih.
Moštvo Gorana Dragića je zapadlo v krizo.

Košarkarji Miami Heat so izgubili še peto zaporedno tekmo v ligi NBA. Tokrat je bila za varovance Erika Spoelstre usodna ekipa Houston Rockets, v dresu katere je prvi zvezdnik James Harden dosegel 41 točk.

Harden je v svojo statistiko vpisal še šest podaj, štiri skoke, tri ukradene žoge in eno blokado. Pri raketah se je izkazal še Chris Paul, ki je dal 24 točk, sedem podaj in sedem skokov.

Pri vročici sta bila strelsko najbolj razpoložena Goran Dragić in Josh Richardsom, ki sta oba prispevala po 30 točk. Skupaj sta dosegla skoraj 60 odstotkov vseh košev svoje ekipe (60/101).

Dragić je odlični strelski predstavi dodal šest podaj, tri skoke in ukradeno žogo.

Miami je po petih zaporednih porazih nazadoval na predzadnje mesto vzhodne konference, ki še prinaša nastop v končnici. "Nismo se sprostili," je na očitke ameriških novinarjev odgovoril Dragić. "Nihče nam ne bo pomagal. Bili smo zelo blizu. Preprosto so zadeli nekaj težkih metov," je dodal.

Liga NBA, izidi:

Miami Heat - Houston Rockets 101:109
(Goran Dragić 30 točk, 6 podaj, 3 skoki, 1 ukr. žoga za Miami)

Detroit Pistons - Brooklyn Nets 115:106
Cleveland Cavaliers - Minnesota Timberwolves 140:138 (podaljšek)
Memphis Grizzlies - Utah Jazz 88:92
Phoenix Suns - San Antonio Spurs 81:129

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice