Šport > Košarka
229 ogledov

Dragićev konkurent za mesto v ekipi ostaja na hladnem

Šport: Dragićev soigralec iz okrevanja v okrevanje - Ben Simmons Profimedia
Po poškodbi okreva počasneje, kot je bilo sprva predvideno.

Avstralski košarkarski zvezdnik Ben Simmons vse do končnice lige NBA ne bo debitiral v dresu Brooklyn Nets, ki ga nosi tudi Slovenec Goran Dragić.

Dončić Giannis Besede, ki odmevajo Šport Giannis o Luki: "Včasih lahko vse narediš prav, toda on ..."

Avstralec ni za Mrežice zaigral vse od februarskega prestopa iz Philadelphia 76ers, 25-letnik ima poškodbo hrbtenice, zaradi katere z Brooklynom ni niti polno treniral. Pravzaprav letos še ni zaigral v ligi NBA.

Trener Steve Nash je zdaj sporočil, da ekipi ne bo mogel priskočiti na pomoč do konca rednega dela sezone, prav tako verjetno ne niti v dodatnih kvalifikacijah za končnico. Ta turnir je na sporedu naslednji teden.

"Napredek obstaja, vendar je Ben še daleč od zadostne fizične pripravljenosti. Za zdaj dela vaje za moč in malo meče na koš. To je spodbudno zanj, a za ekipo novica ni vesela," je dejal Nash.

Mrežice so na desetem mestu vzhodne konference in so si zagotovile mesto na turnirju dodatnih kvalifikacij za končnico prihodnji teden.

Padale čeljusti Šport "Grški čudak" si bo zapomnil dan, ko je prekrižal pot Dončiću
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice