Šport > Košarka
905 ogledov

Dragićevo tekmo "odnesel" covid-19, bo liga prekinjena?

Boston Celtics TD Garden Twitter TD Garden v Bostonu.
Nekateri klubi se bojda zavzemajo za enotedensko prekinitev rednega dela lige NBA.

Vodstvo lige NBA je zaradi številnih odstotnih košarkarjev zaradi bodisi okužb z novim koronavirusom bodisi strogih protokolov lige, prestavila obračun med Boston Celtics in Miami Heat, ki bi moral biti na sporedu v noči na ponedeljek po srednjeevropskem času, poročajo ameriški mediji.

Luka Dončić NBA Šport Luka znova polnil statistiko, Gogi zadeval

The Athletic in ESPN sta pred obračunom sporočila, da en test neimenovanega igralca Miamija, za katerega igra tudi slovenski zvezdnik Goran Dragić, ni dal konkretnega rezultata. Zaradi tega je igralec v samoizolaciji, zavoljo preverjanja bližnjih stikov pa je v karanteni pristal večji del moštva Vročice.

Na voljo je bilo manj kot osem igralcev, zaradi česar je dvoboj prestavljen. Boston je na drugi strani zagotovil osem igralcev, potem ko jih je sedem prav tako pristalo v karanteni zaradi vzpostavljenih zdravstvenih protokolov lige, dva košarkarja pa sta poškodovana.

Tudi številni drugi klubi, med njimi tudi Dallas Mavericks Luke Dončića s štirimi košarkarji v samoizolaciji, imajo zaradi strogih protokolov lige NBA in zdravstvenih organov težave pri zagotavljanju dovolj velikega števila igralcev.

Luka Dončić Mavs Ko ima hudič mlade Šport Dončić zaradi covida-19 brez še enega pomembnega pomočnika!

Po informacijah ESPN in The Athletic se nekateri klubi zavzemajo za enotedensko prekinitev rednega dela lige NBA, kar bi omogočilo izboljšanje razmer v zvezi z novim koronavirusom. Vodstvo lige pa o premoru tekmovanja za zdaj ne razmišlja, še poročajo ameriški mediji.

 
Komentarjev 1
  • cenili 00:40 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks