Šport > Košarka
11783 ogledov

Francoski zvezdnik z udarcem šokiral občinstvo in gledalce

Rudy Gobert Kyle Anderson PrtSc Prizor s klopi Minnesota Timberwolves.
Na zadnji tekmi rednega dela lige NBA je prišlo do odmevnega incidenta.

Minnesota Timberwolves so bili že pred zadnjo tekmo obsojeni na igranje v play-in turnirju, preko katerega si bodo skušali zagotoviti nastop v končnici lige NBA.

Šef Luke Dončića osramotil franšizo, O TEJ REAKCIJI govori ves svet.

Za slovo od rednega dela sezone so na svojem parketu gostili New Orleans Pelicans in si z zmago (113:108) zagotovili dober uvod v odločilna srečanja. Že sredi druge četrtine pa se je zgodil bizaren spor.

Med minuto odmora sta se, najbrž zaradi različno interpretiranih obrambnih zadolžitev v eni od predhodnih akcij, sporekla soigralca Kyle Anderson in Rudy Gobert.

Po ostri izmenjavi besed je Francoz, ki je dotlej zbral dve točki in tri skoke, z desnim direktom udaril Andersona. Soigralci so vročekrvneža hitro ločili, posebej zato, ker Andersonu ni bilo do končanja konflikta.

Goberta so oddaljili od ekipe, do konca srečanja ni več zaigral. Zanimivo bo videti, kako bo vodstvo franšize reagiralo v naslednjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice