Šport > Košarka
10386 ogledov

Luka jezno reagiral na potezo igralca Denverja, razlog pa...

Luka Dončić, Vlatko Čančar Profimedia
Košarkar moštva Denver Nuggets ni izpolnil Dončićevih pričakovanj.

Luka Dončić je na prvih od dveh tekem proti Denverju, druga bo na sporedu v ponedeljek zjutraj po slovenskem času, zablestel s trojnim dvojčkom, ob visoki prednosti Dallasa pa je ob koncu dvoboja obsedel na klopi. A tudi na njej je bil dokaj aktiven, še posebej pa ga je razburila ena izmed akcij gostov.

V njej je Bones Hyland dolgo 'carinil' žogo, nato pa se iz kota odločil za met preko dveh košarkarjev domače zasedbe. Pri tem je 22-letni Američan povsem spregledal Vlatka Čančarja, ki je za nekaj trenutkov ostal povsem sam na trojki. Hyland je zgrešil, Dončić pa mu je s klopi glasno sporočil, da naj se v takšnih primerih odloči za podajo.

Dejstvo, da se je Luka potegnil za svojega reprezentančnega kolega, je precej nasmejalo tudi Dallasovega centra Dwighta Powella, Kanadčan je sedel najbližje Dončiću.

Čančar je kljub vsemu na tej tekmi prišel do najboljšega strelskega učinka v sezoni, dosegel je osem točk. Pri Denverju sta zaradi protokolov ob koronavirusu manjkala prva zvezdnika Nikola Jokić in Jamal Murray, tretji mož Denverja Aaron Gordon pa je bil odsoten zaradi bolezni, ki pa ni povezana s covidom. Ob izostanku omenjene trojice je Čančar tokrat na voljo dobil kar 23 minut igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice