Šport > Košarka
12702 ogledov

Luka navdušil! Lani kadil šišo, pil pivo, užival na plaži... To počne letos!

Luka Dončić Profimedia
Kot kaže je Luka mislil še kako resno, ko je po koncu sezone napovedal, da si ne bo vzel veliko časa zase.

Čeprav se dve najboljši ekipi letošnje sezone še vedno borita v finalu lige NBA za legendarni šampionski prstan, je za ekipo Dallas Mavericks sezona 2021/22 že nekaj časa končana in tu je čas, da se pogled obrne k naslednji sezoni, v kateri bodo pričakovanja po odličnih letošnjih predstavah še toliko višja.

In medtem ko bo imel generalni menedžer ekipe Nico Harrison polne roke dela z načrtovanjem podpisovanja prostih igralcev ter sestavljanja morebitnih menjav, Luka Dončić, ki je v minulih letih moral poslušati številne kritike glede svoje fizične pripravljenosti, že pridno gara v telovadnici in se pripravlja na nove nastope.

LeBron James "Luka je ..." Šport Kralj James zažgal splet z besedami o Dončiću

Luka namreč ni lagal, ko je na tiskovni konferenci po zadnji tekmi sezone izjavil, da bo imel zelo kratek čas za počitek, saj se bo že zelo kmalu začel znova pripravljati, ker ga zaradi reprezentančnih obveznosti čaka zelo naporno poletje.

In če se spomnimo, kako so prejšnja poletja splet preplavili posnetki, kako uživa na grških otokih, kadi šišo in pije pivo, so takšni posnetki, kot je ravnokar zakrožil po svetu, več kot dobrodošli.

Na spletu so se namreč pojavili posnetki, kako Luka resnično po zelo kratkem oddihu v Ljubljani s svojim trenerjem Anžetom Mačkom že zelo pridno trenira in se pripravlja na naslednje preizkušnje. In vsaj na prvi pogled izgleda še kako dobro pripravljen.

Seveda ljubitelje Dallasa bolj skrbi tista pavza, ki sledi po koncu Eurobasketa in pred začetkom NBA sezone, kjer Luka po navadi da največ duška, toda vsaj zaenkrat smo lahko zelo zadovoljni, saj za spremembo v času Lukovega dopustovanja prihajajo sami vzpodbudni posnetki.

 

Komentarjev 1
  • jakec1575 10:28 12.junij 2022.

    Luka je gibalni talent in ima neizmerno mocno glavo. A manjka mu atletika. Z leti ti naravna hitrost vidno pada. Če ne skrbiš zanjo, še bolj. Prehrana brez cevapov, burekov itd. Lebron je vsako leto vlozil 2 mio dolarjev v ...prikaži več svojo pripravljenost. Disciplino se da naucit. je pa pri treniranju atleticiranosti zelo pomebno, da ne povozis osnovne talentirane motorike. Da je ne unicis.

Sorodne novice