Šport > Košarka
225 ogledov

Milwaukee izsilil sedmo tekmo proti prvim favoritom lige

Milwaukee Bucks Profimedia
Košarkarji Milwaukee Bucks so premagali Brooklyn Nets s 104:89 ter se v polfinalu vzhodne konference letošnje končnice severnoameriške košarkarske lige NBA z Brooklynom izenačili na 3:3 v zmagah.

O zmagovalcu serije in potniku v finale vzhodne konference bo odločala sedma tekma, potem ko sta na šesti tekmi naravnost blestela Khris Middleton in Giannis Antetokounmpo, ki sta poskrbela za kar 68 točk Milwaukeeja.

Middleton je bil izjemen z 38 točkami, 10 skoki in petimi podajami. Tekmecem je paral živce tudi s petimi trojkami. Antetokounmpo pa je dosegel 30 točk in 17 skokov.

Milwaukee Bucks | Avtor: Profimedia Profimedia

"Nocoj smo bili res nepopustljivi," je dejal Middleton. "Skušali smo čim bolj otežiti delo Kevinu Durantu in Jamesu Hardnu in to nam je tudi uspelo. Končnica dejansko zadeva stalno prilagajanje. Ob polčasu smo si zagotovili prednost, kar smo uspeli ohraniti in prenesti v četrto četrtino."

Odločilna sedma tekma bo v noči na nedeljo v Brooklynu. Mrežice, pri katerih je Durant vpisal 32 točk in 11 skokov, Harden pa se ustavil pri 16 točkah, so dobile vse tri tekme v domači dvorani Barclays Center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice