Šport > Košarka
36 ogledov

Milwaukee izsilil sedmo tekmo

Eric Bledsoe Bucks Celtics Epa
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu je bila v noči na petek odigrana ena tekma.

Košarkarji Milwaukee Bucks so v edini večerni tekmi 1. kroga končnice v vzhodni konferenci izsilili sedmo tekmo, potem ko so pod domačima obročema s 97:86 premagali gostujoče tekmece Boston Celtics ter izid v seriji poravnali na 3:3 v zmagah. Odločilna sedma tekma bo v soboto zvečer v Bostonu.

Najbolj zaslužen za to, da se je Milwaukee izognil eliminaciji, je bil Giannis Antetokounmpo, ki je moštvu pomagal z 31 točkami in 14 skoki.

Luka Dončić tiger tatu Elita Šport Športniki krepko presegli politike

Na vzhodu se za mesta v konferenčnem polfinalu borijo še košarkarji Toronta, ki vodi s 3:2 v zmagah v seriji proti Washingtonu, ter Clevelanda, ki vodi s 3:2 v zmagah proti Indiani, na zahodu pa Utah Jazz, ki vodi s 3:2 v zmagah proti Oklahoma Cityju.

V konferenčni polfinale na vzhodu so se prebili košarkarji Philadelphie, ki so izločili Miami Heat Gorana Dragića, v polfinale zahodne konference pa so že napredovali košarkarji Houstona ter aktualni prvaki Golden State Warriors, ki se bodo za konferenčni finale merili z New Orleansom.

NBA, 1. krog končnice (šesta tekma):

VZHOD:
Milwaukee Bucks - Boston Celtics 97:86  /3:3/

/X:Y/ - izid v zmagah, igrajo na štiri zmage

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice