Šport > Košarka
10805 ogledov

Nihče ne verjame vanje: še "Dallasov" novinar odpisal Dončića in druščino!

Luka Dončić Mavs Clippers Profimedia
Pred začetkom končnice lige NBA se vrstijo različne napovedi. Moštvu Luke Dončića prerokujejo hiter izpad.

V noči na sredo po srednjeevropskem času se je začel "play-in", ki bo dal zadnje odgovore o parih prvega kroga končnice v vzhodni in zahodni konferenci.

Na Zahodu se bosta že drugo leto zapored pomerili moštvi Los Angeles Clippers in Dallas Mavericks. Slednji so lani skoraj celotno serijo odigrali brez Kristapsa Porzingisa, a vseeno namučili favorizirane tekmece. Ti so slavili s 4:2 v zmagah.

Luka Dončić Mavs Grizzlies Video Šport Čisti spektakel: 50 najlepših, kralj vseh pa Luka Dončić!

Letos je Porzingis, vsaj zaenkrat, zdrav. Poleg tega so Mavs na začetku sezone zasedbo iz "mesta angelov" premagali celo za 50 točk. A vse to ni dovolj, da bi specializirani ameriški novinarji letos dali realne možnosti ekipi Ricka Carlisla.

Izmed šestnajstih predstavnikov sedme sile, ki redno poročajo o dogajanju v različnih NBA franšizah, je le eden napovedal, da bo Dallas izločil Clippers. To je storil Royce Young, poročevalec iz Oklahome.

Za napredovanje Kawhija Leonarda in druščine se je odločil celo Tim MacMahon, sicer "insider" za zanesljive informacije iz vrst Dallasa.

Večina novinarjev je napovedala slavje Los Angelesa v šestih tekmah, nihče pa si ni upal zapisati, da bodo Dončić in kolegi ostali brez zmage.

V taboru Mavericks bi lahko dejstvo, da nihče ne verjame v njih, niti njihov "hišni" novinar, vzeli kot zajetno dozo motivacije ...

Luka Dončić Mavs Clippers | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice