Šport > Košarka
27887 ogledov

Poskus umora? Košarkarja našli nezavestnega, z zlomljeno hrbtenico

Azur Terzić facebook
Mladi nadarjeni košarkar naj bi se še boril za življenje.

Po poročanju regionalnih medijev naj bi v zaenkrat še nepojasnjenih okoliščinah hudo nastradal mladi komaj 21-letni nadarjeni košarkar iz Bosne in Hercegovine Azur Terzić.

Slednjega naj bi namreč naključni mimoidoči našli nezavestnega ter z zlomljeno hrbtenico v bližini enega izmed nočnih klubov v Cazinu. Njegovi prijatelji ter preostale priče iz diskoteke trdijo, da niso opazile ničesar sumljivega.

Družina košarkarja, ki sicer brani barve ekipe KK Igman Burch, pred tem pa je igral za KK Bihač, je razkrila, da je njihovega sina prvi našel skladiščnik iz omenjenega kluba, ki je nemudoma obvestil policijo.

Slednja si je želela ogledati posnetke varnostnih kamer, a je dobila odgovor, da niti ena izmed kamer ni delovala v času domnevnega incidenta.

Mladega košarkarja so sicer s hudimi telesnimi poškodbami nemudoma prepeljali v bolnišnico v Sarajevu, kjer se trenutno v umetno inducirani komi še vedno bori za življenje.

Sprva so sicer zakrožile informacije, da naj bi se Terzić poškodval pri padcu iz katerega izmed nadstropij nočnega kluba, a po informacijah iz bolnišnice poškodba ne podpira te teorije, saj bi pri padcu težko utrpel le poškodbo hrbtenice, medtem ko bi jo drugi deli telesa odnesli povsem brez poškodb ali prask.

Družina nesrečnega košarkarja, ki je prepričana, da je šlo za poizkus umora, je na socialnih omrežjih objavila posnetke mesta, kjer so našli mladega košarkarja, ter zraven poudarila, da zagotovo ni šlo za kakšen nesrečen slučaj, temveč so njihovega Azurja poizkušali ubiti.

Policija primer zaenkrat še preiskuje.

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:31 05.oktober 2022.

    Samo dve opciji sta,ali se je zapletel z mafijo,ali pa je težil napačni punci!!!

Sorodne novice