Šport > Košarka
8524 ogledov

Razneženi zvezdnik ni mogel nehati objemati Dragića

butler dragić Instagram
Košarkarski zvezdnik Miami Heat po odmevni zmagi ni skrival naklonjenosti do Slovenca.

Goran Dragić in njegov zvezdniški soigralec Jimmy Butler si slačilnico v Miamiju delita šele nekaj mesecev, vendar sta v tem razmeroma kratkem času spletla globoke prijateljske vezi.

Goran Dragić Miami Heat "Šel bi skozi zid" Šport Zvezdnik vse bolj ceni Dragića

To se je znova potrdilo sinoči, ko je Butler po veliki zmagi nad Toronto Raptors (84:76) prekinil Dragićev intervju in mu planil v objem.

luka dončić kleber Šokiran Šport Kleber ni vedel, kaj se dogaja: "Saj veste, da nisem Luka?"

Dragić sprva ni vedel, kako bi na vse skupaj reagiral. Poskusil je nadaljeval z odgovorom, vendar Butler ni odnehal, dokler mu veteran ni vrnil objema.

Slovenski organizator igre je bil s 13 točkami eden najboljših košarkarjev Miamija. Butler jih je tokrat dosegel le osem, potem ko je zadel dva od desetih poskusov iz igre (20%), odkupil pa se je z 12 skoki in sedmimi podajami.

 Vročica z izkupičkom 23-9 zaseda tretje mesto na vzhodu.

jimmy butler NBA zvezdnik Šport Dragićev soigralec nor na Slovenijo, tokrat oblekel ...

Dragić je soigralčevo naklonjenost pospremil s pripisom "moj brat", Butler pa mu je vrnil z objavo, kjer je skupni fotografiji v slovenščini dodal: "To je, kako bratje objem v naši domovini."

Pri tem si je očitno pomagal s spletnim prevajalnikom, saj je bržkone želel zapisati, da se tako objemajo bratje v njegovi domovini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To je, kako bratje objem v naši domovini

A post shared by Jimmy Butler (@jimmybutler) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice