Šport > Košarka
3395 ogledov

Shaq: Takšna sta bila le Goran Dragić in Kobe Bryant

shaquille o'neal Print Screen
Sloviti Shaquille O'Neal o svojem nekdanjem soigralcu.

Pred 12 leti se je Goran Dragić podal v ligo NBA. Na naboru so ga sicer kot 45. izbrali San Antonio Spurs, vendar ga nato takoj v poslu s katerim so dobili 48. pick Malika Hairstona, ki se je med secernoameriško košarkarsko elito zadržal le dve leti, poslali v Phoenix. V Arizoni je takrat 22-letnega Slovenca med drugimi v garderobi pričakal tudi eden najboljših centrov lige NBA Shaquille O'Neal. Ta je med kariero veljal za velikega zafrkanta v slačilnici, pa tudi provokatorja in manipulatorja, ki je znal ustrahovati svoje soigralce.

Shaq je zdaj televizijski analitik in strokovni sodelavec pri prenosih lige NBA. Ob fantastičnih predstavah Dragića, ki je eden najzaslužnejših za vodstvo Miamija s 3:0 v prvem krogu končnice proti Indiani, je tokrat spregovoril o svojem nekdanjem kolegu iz garderobe. Še vedno ga sicer malce muči izgovorjava njegovega priimka.

Soigralec Šport "Shaq mi je ponudill 10.000 dolarjev, če se stepem s Kobejem"

"Preden začnem govoriti o Goranu, bi rad nekaj priznal. Le dva igralca sta bila, ki sta se znala upreti mojim provokacijam. Moral sem popustiti zaradi njune čvrstosti. To sta Kobe Bryant in Goran Dragić," je izjavil štirikratni prvak lige NBA, ki je do enega od naslov prišel prav pri Miamiju. Ostale tri je že prej osvojil z Jezerniki, po tretjem je zaradi slabšega odnosa z Bryantom zapustil Los Angeles.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice