Šport > Košarka
7225 ogledov

Soigralec obžaluje, kar je njegov oče storil Dončiću

Hardaway Dončić Profimedia
Košarkar Dallasa Tim Hardaway Jr. je stopil v bran Luki Dončiću.

Soigralec Luke Dončića Tim Hardaway Jr. je zavrnil očetove očitke na račun prvega zvezdnika Dallas Mavericks. Tim Hardaway starejši, nekoč eden najboljših košarkarjev v ligi NBA, je Slovenca med drugim obtožil, da je slab vodja.

Irving Dončić Huda kritika Šport Oče košarkarja Dallasa grobo napadel Dončića

"1000-odstotno se ne strinjam z njim," je v pogovoru za Dallas Morning News poudaril Dončićev soigralec. "Neštetokrat sem vam že povedal, za kakšnega vodjo se je v času mojega igranja za Dallas izkazal Luka. To je dokazal na igrišču in izven njega. Kot ekipa smo se znašli v položajih, kjer nikoli ne bi bili, če ne bi bilo njega. To je treba takoj razjasniti," je poudaril Hardaway mlajši.

"Odkar je postal član našega moštva, tudi Kyrie ni bil nič drugega kot naš vodja. Srkrbi za to, da se vsi dobro počutijo na parketu in v slačilnici, dopisuje si z vsemi igralci v naši skupini in nas drži skupaj. Skupaj smo močni. To zame ni nič drugega kot pravo vodenje ekipe."

"Težko se je sploh ukvarjati s tem. Rad imam te fante. Rad imam vse svoje soigralce. Vedno sem se dobro razumel z vsemi soigralci, zato je škoda, da se namesto o tekmi pogovarjamo o tem. Žal mi je, da moram to sploh govoriti. Neskončno imam ad svojega očeta. Naredil je napako. To je njegovo mnenje, ne moje. Sva različni osebi, to je vse, kar lahko rečem," je sklenil košarkar Dallasa.

Hardaway Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • BenX 15:31 06.april 2023.

    Roko na srce, Dončić niti pod razno ni noben vodja! Je zelo dober in talentiran igralec, to je to. Namesto vodja je kvečemu nekdo, ki s svojim nenehnim tečnarjenjem in kriljenjem z rokami ubija motivacijo in jemlje voljo do igranja. ...prikaži več Vodja se obrne k igralcem in jih vzpodbudi, ne pa k sodnikom in joče proti njim. Sem velik oboževalec, a mi s svojim nedozorelim obnašanjem gre počasi že n k***.

Sorodne novice