Šport > Košarka
2936 ogledov

Slabšega uvoda v NBA kariero si ne bi mogel zamisliti

zion williamson Epa
Favorit za bodočega novinca leta bo izpustil začetek NBA sezone.

Novinec New Orleans Pelicans Zion Williamson, od katerega tako v klubu kot v javnosti veliko pričakujejo, bo moral po tem, ko je v ponedeljek prestal operacijo kolena, počivati do dva meseca.

Williamson bo tako izpustil začetek nove, zanj prve, sezone v severnoameriški košarkarski ligi NBA.

Zion Williamson Mladi zvezdnik Šport Dončićev naslednik že v precejšnjih težavah

Iz kluba so sporočili, da je imel Williamson, ki je bil na naboru 2019 izbran kot prvi, pretrgan meniskus in bo iz igrišč odsoten od šest do osem tednov.

Williamson je v petek zaradi bolečin prestal teste desnega kolena in zdravniki so predlagali atroskopsko operacijo, ki so jo kirurgi v ponedeljek uspešno opravili. Gre za isto koleno, s katerim je 19-letnik imel težave že na kolidžu, ko si ga je zvil.

New Orleans bo v noči na sredo po slovenskem času igral otvoritveno tekmo nove sezone proti branilcem naslova Torontu in Williamsonov debi je bil močno pričakovan. Namesto tega bo treba na njegov prvi nastop v ligi NBA še malo počakati, v štirih pripravljalnih tekmah pa je več kot resno opozoril nase s povprečjem 23,3 točke, 6,5 skoka in 2,3 podaje.

Luka Dončić Ima jih v pesti Šport Dončiću se obeta jackpot, novinec mu je storil veliko uslugo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.